četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Prvi pravi sex u životu u trojci

Prvi pravi sex u životu u trojci

Imala sam problem sa nalaženjem dečka, ušla sam u 19 tu, visoka 186, sa 80 kilograma, prevelikih grudi koje su više bile muka, naravno za tuđe oči ne, kad trčim na fizičkom prija samo dečacima koji gledaju, ili za autobusom muškarci se okreću… na stomaku da spavam misaona imenica, širokih bokova, najveće dupe u srednjoj, ali srećom nisam bila konjasta kao neke previsoke cure, nisam imala stopala kao Hobit ni šake ko lopate ni veliku glavu, ali svaki momak koji bi mi prišao je bio sitniji od mene a osim fizičkog izgleda sam volela i intelekt.

Nekoliko veza koje nisu obećavale i vrlo malo sexa. Ništa za pamćenje, prvi put sa dečkom zbrzali ni tri minuta nije trajalo, još par puta isto…a kad sam solo „odvojim oko“ na neki erotski film, nešto sasvim drugo, ali opet razmišljam ko zna na kakvim su oni drogama! U stan do mog se doselila devojka koja je radila kao agent za nekretnine i često smo se sretale u liftu. Od prvog poziva na kafu je prošlo već godinu i po, bile smo OK, ona je bila starija osam godina od mene, Nikad nisam videla da joj je došao momak, i nikad nije pomenula da ima nekoga.

Jednom smo se dotakle te teme, pričala mi je da je ne zanima veza jer je iz duge veze izašla, da su muškarci uglavnom nesnađeni i da je ne mogu pratiti. Nisam naravno sponzoruša ali ne mogu da nekog nosim na grbači. Ja sam joj opisala svoj problem. Iskreno me je uveravala da meni ne fali nista i da ima mnogo više muškaraca koji vole žene poput mene nego što vole mršavice. Ona je bila za 25 cm niža od mene, normalno gradjena, kratke crne kose. Sve što bi obukla stajalo joj je, imala je lepe noge . Zavidela sam joj. dotakle smo se sexa, i njena je priča bila da kad joj zatreba samo zovne, a na moju priču mi je rekla da propustam život, sex je zdrav eee mala ima ih na tone koji bi sve dali da te pojebu. Nije imala dlake na jeziku, bila je odličan ortak.

Pitala me je da li želim da mi nabaci nekog kolegu…ma briga te, kresni se uživaj u životu…Nisam prihvatila. Jednom me je pozvala u Grčku da joj pravim društvo, Posredovala je pri prodaji neke vile u Haniotiju. Bilo je proleće, ali loše vreme i nije obećavalo neko kupanje ali šta me briga idem, vikend, a u školi su školske muke stale, ostala je samo velika matura. Stigle smo autobusom u Hanioti, smestile se a ujutru je Željka otišla da se nadje sa kako je rekla čovekom kojeg je angažovao prodavac i sa kupcima. Vratila se oko tri popodne sva srećna sa vestima o sjajno obavljenom poslu. E mala častim te večerom, kućerina je prodata. . Naš je čovek…e da vidiš kakav dasa! OK idemo.

Izašle smo do restorana, večerale i nalivale se vinom. Željka je ponela flašu vina u naš apartman iako je primetno popila. Omlatile smo i onu flašu i legle u krevet. Dobile smo trokrevetni apartman ali smo bile jedna pored druge u ogromnom „bračnom“ krevetu. Željka je počela da priča o sexu, jooj kako bi se sada pojebala…a ti? Neznam E Ivana jesi se nekad ljubila sa devojkom? Ne. Probala bi? Ne. Ja sam probala, lepše je nego sa muškarcem veruj. Očeš? Bila sam popila, a i znatiželja je učinila svoje. Osetila sam njene usne na svojima i njen jezik u svojim ustima. Bilo je baš lepo. spavale smo u brusu i gaćicama, i pored kiše bilo je toplo. Željka je legla na mene i ljubila me i milovala. Ljubile smo se strasno, obgrlila sam je nogama.. Mm da sam muško rasturila bi te sada….zaspale smo jedna uz drugu, a ujutru kad smo se probudile samo smo se smejale, nisam osetila nikakvu grižu savesti. Jbt pa možemo ovako uvek kući,,samo preskočiš kod mene…

Ostalo je još večerašnje druženje sa njenim klijentom koji nam se najavio da nas vodi nu nekakav restoran i sutra nazad. Obukla sam se kao za običan izlazak, farmerice i bodić, a Željka se skockala kao za pistu. Mala nećeš se ljutiti ako se ja zveknem sa ovim likom? Ok slobodno, pričašeš mi kako je bilo,,,Oću naravno, napaljena sam od sinoć ha ha veruj. Malo mi je bilo krivo…..spavam sama al jbg. Stigli smo u vilu, otvorio nam je čovek koji ne može a da ne ostavi dobar utisak. Željka mi je rekla da ima 49 ali je delovao dosta mladji. sedeli smo uz vino, belo nas dve a on crveno. Videla sam kako krišom očima guta Željku koja je flertovala sa njim. Mene nije merkao al nije me bilo ni briga. Idemo da izadjemo i bar ja ću na spavanje. Otišli smo na večeru, opet smo pili isto vino. naš domaćin je vodio računa da ni mene ne zapostavi al je bilo jasno da če njih dvoje završiti u krevetu.

Napustili smo restoran i on nas je pozvao kod njega da nastavimo sa vinom. Soba je bila ogromna, ugaona garnitura s jedne i krevet veći od onog našeg u apartmanu. nasuo nam je vino i pustio muziku. On i Željka su plesali a ja sam se oustila na ugaonoj i zadremala. Kad sam se trgla, tj probudilo me je cmakanje i uzdasi. Nih dvoje su bili goli na krevetu, ljubili su se. On je nju ljubio po vratu i grudima, Bili su mi okrenuti bočno i sve sam mogla da vidim. Ajaoj pornjava uživo. U prvi misao mi je bilo da pobegnem ali reko briga me. Njene tajne znam a njega više nikad neću videti ali ovo mi je retka prilika da gledam sex uživo. On joj je raširio noge držeći je za butine. Počeo je da je liže, širio joj je prstima ribicu i guzi. Ona je glasno uživala. Dugo je lizao a onda je ona uzela njegov kurac i počela da mu puši, Tek tad sam videla da je imao alat kao oni iz pornjava koje sam gledala, bio je sav isprepletan žilama, Željka je pušila kao one iz filmova. On ju je držao za glavu. Ja sam osećala kako se budi vatra u meni.

On je Željku okrenuo na leđa, podigao joj noge i ušao u nju. Držao je njenu levu nogu na ramenu a desna je bila dole tako da sam videla kao joj ulazi, ceo. Ona je bila sve glasnija…sledeća poza je bila otpozadi. Šljapkanje i njeno glasno uzdisanje je mene napalilo…otkopčala sam farmerice, uzvukla majicu i zavukla ruku, počela sam se maziti i uzdisati. Druga ruka mi je bila na sisama. On je nju ispravio i dalje joj se nabijajući od pozadi. Samo su legli na bok i sad sam najbolje videla kako joj ulazi. Bila mu je okrenuta leđima, jebao ju je meseći joj sise. Ja sam sve više „pucala“ ..farmerice sam skinula i čarape, pa bodić. Bila sam u brusu i gaćicama, sva mokra, mazala sam sise svojim sokovima, sklonila brus. Njih dvoje su bili u drugoj pozi, on je bio na njoj. Ona se nabijala glasno uživajući, njeni prsti su se isekli u njegove guzove. On je legao na leđa a ona je sela na njega i počela da se nabija, On je držao za guzove i širio ih dok joj je ulazio njegov kurac. Legla je preko jega i ljubila ga. Onda je ustala i počela opet da mu puši, a onda ga poljubila.

Zatim je krenula ka meni i uzela me za ruku. Dolazi ovamo uživaj jbt….ustala sam. Legla sam na krevet a on je počeo da me ljubi, ljubio se majstorski. Skinuo mi je brus koji je visio a onda mi gurnuo prst dok mi je grickao sise. MMM kolike su …obožavam velike. Spustio se među moje noge i počeo da me liže. Sva sam se naježila od uživanja, a Željka me je ljubila po vratu, milovala mi sise. rasturao me je jezikom. Podigao se i prineo kurac mojim ustima. Uzela sam ga, ali ni blizu kao željka. Prvi put sam osetila muško meso u ustima. Legao je na ledja i podvukao se pod mene i počeo da me liže. Jednom rukom mi je čas dirao ribicu, čas guzu a drugom me je držao za kosu nabijajući mi svoj kurac do grla. Uživala sam, topila sam se.

Promenio je položaj, legao na mene i počeo da me ljubi, sisala sam njegov jezik, mesio mi je sise, a kad je poželeo da udje u mene morao jed a se spusti jer je bio niži od mene. Ulazio je polako. Bolelo me je, bio je velik, al bol je bio sladak i ubrzo je prestao, Ostalo je samo uživanje. Podigla sam noge a on je ušao dublje. Stispa sam ga i rukama i nogama. Željka je malopre glasno stenjala a ja sam vrištala. On me je jebao i ljubio mi, grickao i mesio sise. Okrenuo me je i upao od pozadi. Ludoo jbt. Čulo se glasno udaranje tela o telo, šljeskao me je po guzi, uhvatio bi me za sise i nabijao se, pa za kosu. Ispravio me je kao Željku malopre držeći me za sise i za bradu. Želim da te napunim lepoto..mmm slobodno. Spustio me je u doggy pozu i nastavio sve brže. Onda me je opet opet okrenuo okrenuo na leđa i ušao u mene. Dizao mi je noge na ramena, jednu pa drugu.

Lizao mi je sise i između njih, a onda klekao iznad mene i stavio svoj kurac medju moje sise. Stisla sam ih rukama. Ovo sam gledala na filmovima. Osećala sam tvrdo meso među sisama. Opet smo se ljubili, raširio mi je noge i ušao, ovog puta ljubeći mi sise. Digla sam noge osećajući napad blaženstva i trnce niz kićmu. Moj prvi orgazam. On je glasno svršavao u mene da bi se opustio i došao do mojih usana. MM divne ste devojke…I ti si…poljubila sam ga. Željka je prišla uzela me za bradu i poljubila me. On nas je obe zagrlio i uskoro smo zaspali…Željka i ja smo imali više ovih zajedničkih akcija ali ova je ostala za pamćenje…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x