utorak , 28. maj 2024.

Prvi put

Bilo je to leta Gospodnjeg 2001.,imao sam tada nepunih 17 godina.Ušao sam u taj “nezgodni period”,što se kaže,kada zagledaš svake iole očuvanije žene i njihove ćerke,naravno. Elem,pošto mi je već bilo dosadilo da masturbiram do besvesti uz,tada veoma popularne,emisije Fantastic Erotica,sada već “čuvenog” voditelja Nolleta,rešim ja da pustim poruku sledeće sadržine: “Tražim iskusniju damu da poduči neiskusnog momka.”,i to iz čiste zajebancije,valjda nisam verovao ili sam se plašio da će me neka pozvati,a možda će neko da zove da me zajebava,bilo je i toga.

Po poslatoj poruci sam odmah ugasio telefon,smejući se sam sebi što sam tako smotan sa devojkama, pa sad tražim iskusniju tetu.Kada sam ustao i upalio telefon,bio je jedan propušten poziv,i to sa fiksnog broja.Ja ništa.Kad,u neko doba dana zazvoni telefon,isti taj broj. Javim se ja,onako začudjen:”Halo?”,a sa druge strane prijatan ženski glas odgovara:”Halo,šećeru,pa što se ne javljaš sinoć,ti si ostavio poruku i broj?”. “Da,a ko je to?”,a ona će,kroz osmeh:”Ja sam Maca(nazovimo je tako),a ti si?” “Ja sam Željko”,izustio sam nekako.

Pala je priča te otkud sa 17 da sam nevin,odakle sam i slične gluposti.Na kraju mi je zakazala sastanak,i nasmejala se,i spustila slušalicu.Mislio sam,zbog smeha,da se neka opasno zajebava sa mnom i nisam otišao.Medjutim,sutradan me je ponovo zvala i iznapušavala me što sam je ispalio,a hoće da mi pomogne.Nisam znao šta da kažem,onako detinjast i nesiguran,pa smo se dogovorili da se nadjemo to veče u gradu.Nosila je rozu majicu,koja joj je isticala prelepe sise,i neku lepu belu haljinicu,kao neka devojčica,imala je plavu kosu,lepe krupne plave oči.”Ti si taj neverni Željko,je li?”,rekla je,smejući se i uhvativši me pod ruku.”Da”,odgovorio sam,kiselo se smejući.

Dok smo išli prema njenom stanu,saznao sam da ima 38 godina,da je razvedena,ima malog sinčića koji je na raspustu kod bake i deke,njen bivši je otišao sa mladjom od nje,što je zvučalo neverovatno,s obzirom na to kako je izgledala.Radila je u prodavnici u centru grada,a pošto je bio petak,završila je smenu i slobodna je za vikend,kada je i trebalo da ode kod njenih da vidi malog.Tada je mene pitala svašta nešto,uz konstataciju kako su ove moderne curice previše ambiciozne i uobražene,te da je ne čudi da sam   odlučio na ovakav način da se edukujem.U stanu smo popili kafu i sok,i tada mi je rekla da odem na tuširanje,što sam učinio.

Posle je otišla ona,a mene je popalilo to što nije htela zajedno da se kupamo,već da me drži na vatri.Znala je šta radi.Kurac mi se ukrutio kao da je od granita.Evo nje,u bade mantilu,smeje se:”Oho,pa ti si spreman.Baš si sladak.”.Ljubila me je lagano,onda sve strasnije,dok mi je skidala majicu,pa niz vrat,preko stomaka,stigla do farmerki.Začas ih je svukla,pa onda gaće,iz kojih je iskočio moj kurac neobrezani,i ne previše debeo,prosečne dužine.”Bože,što si mršav,ali visok,to me je privuklo.Oduvek su me visoki privlačili…”,a onda mi je progutala kurac u sekundi,sisajući ga sve strasnije.Napunio sam joj usta,ne izdržavši više,a sperma joj je curila i po sisama.

Tada je zbacila bade matil,i ugledah,i danas kažem,najskladnije sise koje sam video.Pica uredno ošišana,i vrela,osećao se miris pičke,a to me tek pokrenulo. Nabila mi je glavu medju dude, govoreći da ih sisam i grickam i da ne štedim. Ja joj gurnuh prste u pičku, na šta je uzdahnula, dok sam istraživao njenu vrelu pećinu,napipao sam klitoris,a ona će:”Jaoo,tu,tu,tuuu,ahh,diraj me,masiraj,ljubavi”,a ja sam je potom bacio na ležaj na kome smo bili.

Bio sam van sebe,i neodoljivo sam želeo da probam ukus pičke,i počeo sam da je ližem,dok opet nisam našao klitoris,i lizao ga.Osetih kako se steže,i po jeziku mi se razli tečnost,vrlo ukusna.”Stavi mi ga,’ajdeee,jebi me,srećoo!”,vikala,a ja ga uglavih divljački.Kakav je to osećaj ući u ženu! NEPONOVLJIV! Jebao sam je kao pravi pastuv, a onda sam svršio u nju i zastao. “Nema veze,popila sam pilule,nastavi samo,aaahhh!”. Onda je ona skočila na mene, i počela da se nabija na moj kurac, zgrčila se da svrši,kad me počela grebati po ledjima u momentu svršavanja, ja poludim i od bola ali sreće!

Skakala je još,a kad je meni nadošlo,skočila je sa njega i strpala ga u usta.Kako sam je napunio,opet joj je curila sperma po sisama! Kako to volim i danas! Posle sam hteo da joj platim,ali je odbila:”Ne,ne,to ti je poklon,zaslužio si! I izvini za ogrebotine!”,smejala se.”Ništa,ništa”,rekoh i ja,smejući se.”Kako ti se svidelo? Da li bi me opet jebao?”,pitala je.”Bih,ako ti želiš.”.”Važi,onda se čujemo.”.

Poljubila me na vratima i namignula,a ja sam,u povratku kući, pomislio kako je taj njen bivši muž kompletan kreten,kada je ostavio. Kresnuli smo se još par puta,i svaki put je bilo strava…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x