četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Purgerke u Beogradu

Purgerke u Beogradu

Te godine Zagreb mi je bio prilično dosadan. Iste stvari su mi se već dugo dešavale. Posao, kuća, drugarice … Frajera nigde nije bilo, niko mi se nije sviđao. Rešila sam da napravim profil na jednom sajtu za upoznavanje, i probam tu da pronađem nekog. Kuckala sam sa likovima danima, ali mi je najveću pažnju privukao Mihajlo iz Beograda. Radio je kao vatrogasac. Visok, crn zgodan frajer, pravi šmeker sa puno smisla za humor.

Predložio mi je da odem kod njega za Novu godinu, rekao mi je da slobodno povedem koga hoću ako želim, a ja sam povela svoju drugaricu Izabelu.

Lepo nas je ugostio, pokazao Beograd, Novu godinu smo dočekali u jednom elitnom restoranu. Mihajlo, njegov drug Nenad, Izabela i ja. Mnogo smo se napili, jedva da smo uspeli da se vratimo u stan, ali smo slavili i dalje, u stanu. Bilo je jutro, šest ili sedam sati dok je išla pesma ,,Neka svira stvar, srce mi nema kvar, muzika zove te da budes tu jos jednom bar“, Nenad je vidno u elementu ustao i počeo da izvodi striptiz. Vrlo šarmantno je to radio a ja i Izabela smo mu dale podršku, dok se Mihajlo samo smeškao i posmatrao. Skidao je polako garderobu sa sebe, prvo košulju pa pantalone a onda je ostao u širokim boksericama plave boje, i krenu da se uvija, igra seksipilnije. U sekundi mi je prišao, nabio ruke u moje grudi i krenuo da ih dira, zbunila sam se …

– ,,Mihajlo kako ova naša Izabela ima lepe sise, ja to skoro nisam video“ – rekao je dok sam mu ja sklonira ruke, i odgurnula ga
– ,,Ej nećemo te perverzne stvari, možda nije trenutak“ – rekla sam kroz smeh. U tom trenutku je ustao i Mihajlo i krenuo da igra i takođe Izvodi striptiz, Izabela je posmatrala sve, prilično šokirana. Igrali su skakali, pevali sve dok i Mihajlo nije ostao samo u boksericama. Obojica visoki, zgodni, počele su da mi se kvase gaćice onako dok sam ih posmatrala.

Jednog trenutka sam pošla do toaleta, videla sam da Mihajlo ide za mnom, čim sam ušla samo je na brzinu stao iza mene, podigao mi je haljinicu i pomerio tange u stranu, već sledeće sekunde je bio u meni. Krenuo je da nabija vrlo tvrd, veliki kurac u moju ribicu, jako brzo žestoko. Prijalo mi je sve, njegov parfem koji se osećao čim je ušao u toalet, njegov kurac, cela ta situacija. Nabijao ga je jako, brzo, već je bila skroz vlažna. Čula sam korake bilo mi je jasno da neko dolazi, otvorila su se vrata to je bio Nenad, prilično ironičnim glasom je rekao: – ,,Tebra daj je malo meni“ – a onda nastavio da se smeje. Mihajlo je samo zakucavao kurac u mene dok je Nenad pružio ruku i izvadio moju sisu iz haljinice, počeo je da je stiska, htela sam da se nekako pomeri ali sa druge strane jako mi je prijao njegov dodir, nekako je lepo dodirivao, prijao je.
– ,,Odoh ja da napalim drugaricu pa vi dođite za koji minut“ – rekao je Nenad a vrata od kupatila su se nakon par sekundi zatvorila.
– ,,Želiš da odemo tamo“ – pitao me je tada Mihajlo napaljenim glasom, a njegov kurac je samo ulazio jako u moju pičku. Rekla sam mu da želim, ne znam zašto ali jako sam bila napaljena. Izvadio ga je, krenuli smo ka sobi i zatekli Izabelu kako puši kurac Nenadu, sisala je glavić, i već nije imala ništa na sebi.

Mihajlo je seo do Nenada, a ja sam se spustila i krenula da mu ga pušim, najbolje što sam umela. Želela sam da zapamti to pušenje za ceo život. Od jednom sam osetila jak udarac po guzi, to je bio Nenad, nisam prestajala. Sisala sam mu ceo kurac, od glavića do korena i sve tako u krug, davila sam se sa njegovim kurcem. Nabijala ga do kraja, mazila svoje krajnike kitom, krkljala po kurcu, davila se u par navrata, osećala sam da uživa, da mu je lepo, da mu prijam.

Nisam gledala šta radi Izabela, ali sam čula da i ona sve vreme puši Nenadu, jeste nam bilo lepo ali se sa druge strane osećala neka neprijatnost u vazduhu. Tako da sam ustala, uhvatila Mihajla za ruku i otišli smo u spavaću sobu.

Ništa nije komentarisao, samo me je gledao napaljeno, gurnuo na krevet i naleteo na mene. Raširio mi je noge i ušao u mene, krenuo je da me jebe polako, lagano, da me ljubi po vratu, dirao je moju levu sisu dok sve to radi. Mešao je kukovima, to mi je jako prijalo, činilo mi se da pogađa svaku bitnu tačku u mojoj ribici, prijao mi je jako. Pogledao me je bezobrazno, uhvatio me je za vrat, stegao i krenuo je da nabada baš jako, počela sam da stenjem, vrištim. Čulo se kako njegovo telo udara u moje. Tada sam čula Nenadov glas:
– ,,Oćeš da se malo menjamo brate“ – Mihalo je pristao na to, malo sam nekako bila i ljuta. Dok sam kroz hodnik prolazila pored Izabele nekako nisam mogla u tom trenutku da je pogledam u oči.
– ,,Osećam da se mnogo bolje jebeš od drugarice, sedni mi na kurac“ – rekao mi je Nenad. Odmah sam ga opkoračila, i nabila se, bila sam prepaljena, krenula sam baš jako da se nabijam, žestoko.
– ,,Tako je , znao sam da bolje to radiš, to kurvo, jaši taj kurac“ – govorio je dok sam baš najače skakala po njemu.

Čulo se kako Izabela stenje: – ,,Evo drugarica dobija po pičkici, sad ćemo i tvoju da razbijemo devojčice“. Samo sam jahala bez stajanja, jako napaljena, klitoris mi je bio tvrd kao kamen. Nenad me je gledao u oči i počeo je da imitira, simulira moje stenjanje u jednom trenutku, što me je dodatno napaljivalo, samo sam ga jahala, sise su se tresle jako gore dole.
-,, Napunio sam ti pičku lepotice, gotov sam“ – mnogo me je iznenadilo to što me je napunio, bila sam šokirana, samo sam ustala sa njegovog kurca, dok je sperma curila svuda. Otišla sam u toalet, oprala svoju ribicu. Čulo se da se Izabela i Mihajlo još jebu. Otišla sam u sobu, legla pored njih, posmatrala sam ih i krenula da trljam svoju ribicu, jako.
– ,,Nenad me nije doveo do kraja, možeš li ti kad završiš sa izabelom“ – pitala sam Mihajla, smejali smo se, Izabela ga je jahala jako, baš onako kako sam ja jahala Nenada. Čim je svršila, izaša je iz sobe, a ja sam nastavila da obrađujem i zadovoljavam njegov kurac. Ovog puta, za razliku od onog sa Nenadom sam nekako želela da me Mihajlo napuni, rekla sam mu da uradi to. Svršili smo u isto vreme, ribica mi je opet bila puna sperme.

Posle tuširanja smo se obukli, i sedeli opet u dnevnoj sobi, onako kao da se ništa nije desilo, sasvim normalno, bez trunke stida i srama. Te večeri smo se vratile za Zagreb. Udaljila sam se od Izabele, nekako ne znam ni sama zašto. Sa Mihajlom se nikad više nisam čula, ali sam u kontaktu sa Nenadom, i imamo u planu da se vidimo. Da li će se to desiti ne znam. Takođe, vrlo rado koristim sajtove za upoznavanje, tako da nikad se ne zna koja avantura može da se desi.

Šta vi mislite o ovoj mojoj, koju sam vam sad napisala?

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x