utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Pušenje u tržnom centru

Pušenje u tržnom centru

Taj dan sam se probudio i po navici sam upalio laptop , prvo sto mi je u mislima bilo je kako da izbacim spermu iz sebe, jer mi je kurac bio tvrd i krenuo sam da ga drkam, imao sam jaku želju da jebem. Gledam ja sex oglase i vidim jedan oglas gdje zena nudi pusenje u autu. Pošaljem joj SMS poruku, ona mi odgovara..

Ja onako razmišljam ko je ona a istovremeno kurac držim u ruci i lagano ga drkam da odmah ne svršim..

I tako odmah pozovem je i ona mi kaze moze za pola sata ispred jednog tržnog centra ce biti, tada nisam imao auto pa sam krenuo busom, stižem na lokaciju i vidim jednu gospođu dosta stariju od mene… mislim da je imalo oko 50 godina, nije bila lijepa ali je imala pravi pogled kurve koja je na sve spremna da joj radiš.

Kaže mi ideš za mnom i vodi me kroz tržni centar do ženskog WC. Prvo ona uđe i vidi da nema nikog unutras i onda mene zovne da uđem.. I tako zakljiuča WC i kaže mi skidaj hlače, ja je gledam a kurac mi velik samo sto sama sperma ne curi iz njega.. Skinem hlače a kurac ispade vani, tada sam video da joj je jako drago kad je videla moju nabreklu kurčinu, i ona krene da mi ga puši, kako je to lijep osjećaj bio kad vidim kurac u njenim ustima, krene da mi liže jaja pa onda onako lijepo nježno da ubaci ponovo u usta, tada joj jos više gurnem kurac i vidim da je skoro cijeli u njenim ustima, tada osjecam da cu svršiti, pitam je gdje cu svršiti, ona mi pokaže prstom samo u usta…ona je sjedela na WC šolji a ja sam stajao.

Ja tada u jednom momentu odlučim da svu spermu izbacim u njena usta i to sam i uradio, video sam da je to osjetila da su joj usta puna moje sperme. Tada je uzela samo lagano toaletni poapir i ispljunila nazad spemu na papir.

Gospođa je lagano provirila ima li koga i otisla je, ja sam jos neko vrijeme osta iza nje sav ponosan, jer sam pravi kurvar, to mi je u srcu.. Tada ja stavim kapu i naočale i lagano izlazim iz WC, u tom momentu neka gospođa ulaz isa maskom na ustima i počne nešto da mi ružno govori na slovenačkom jeziku .. nisam je razumeo, a nisam se ni trudio da je slušam samo sam izašao i nastavio put kao da se ništa nije desilo.

Taj dan sam bio dosta raspoložen.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x