utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Pušenje umesto kirije

Pušenje umesto kirije

Nedelja, dan kad se obično posvetimo sebi i ličnoj higijeni.

Probudio sam se, skuvao kafu i uključio bojler. Sedeo sam samo u gaćama i pijuckao kafu kad je neko zakucao na vrata. Gazda, došao je po kiriju za prethodni mesec. A ja ni dinara, još platu nisam dobio, šta sad da mu kažem…

Seo je naspram mene i počeo pitanjem “Mali, šta ćemo za kiriju? Kasniš nedelju dana već.„

Naravno ja sam počeo da se izvlačim nekim pričama i obećanjima no on me samo merkao i zagledao,to me baš uzbudilo i napravilo nabreklinu u gaćama što je on primetio. Izvinuo sam mu se još jednom i rekao kako moram da se tuširam kako bi što prije izašao.

“Dobro mali, nekako ćemo već rešiti problem„ pogled je spustio na moje međunožje, namignuo i izašao.
Zatvorio sam vrata i ušao u kupatilo,pustio vodu i počeo se tuširati.

Uzbuđenje nije prošlo , i daljemi je bio polu dignut, počeo sam da ga drkam. Razmišljao sam o gazdi, starijem čoveku od 56 godina, sa pivskim stomačićem , maljavim grudima i rukama, proseda kratka kosa, jake krupne noge, kontao sam šta je mislio i zašto me je merkao onako. Zažmurio sam i misli su mi otišle duboko u njegove gaće. Kad odjednom osetih ruku na ramenu, okrenuo sam se sa dignutom kitom u rukama i ugledao njega , „gazda, jaa ja ja se tuširam“ uspeo sam promumlati. “Vidim“ rekao je uhvativši me za tvrdu kitu. “Mislim da ćemo naći način da rešimo pitanje kirije za ovaj mesec“ rekao je vadeći svoj čupavi , polu dignuti kurac. Uzeo je moju ruku i stavio je na svoj kurac. “Sad ćeš da odradiš struju i vodu“ počeli smo da drkamo jedan drugom, nagnuo se i gurno mi jezik u usta a drugom rukom mi mesio guzove svojim snažnim prstima.

Ukrutio mu se kao kamen, “ šta čekaš, puši ga mali“ rekao je i gurao me dole da čučnem. Ispred usta mi se našao nabrekao čupav kurac i ogromna čupava muda. Počeo sam polako da prelazim usnama po njemu , lizao ga i ljubio.

“Ne balavi ga nego gutaj ga više“, uzeo sam ga u usta i počeo da sisam, da ga uvlačim celog. Uhvatio me za potiljak i počeo navlačiti do jaja. Grcao sam , bio je manji al debeo, glavić ogroman i okrugao. Povremeno bi ga izvadio i nabio mi glavu u jaja, sisao sam ih, uvlačio oba u usta i šarao jezikom po njima. Opet bi mi ga nabio u grlo i jebao.

Nije dugo trajalo kad je počeo da se trese, nabio mi ga je do jaja, stisnuo potiljak i počeo da svršava u grlo. Istresao je u mene litru sperme, davio sam se,grcao. “Gutaj,gutaj tek si za vodu odradio“……

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Petar

BRAVO Mali vec si profi

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x