četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Razvedena lujka

Razvedena lujka

Zdravo svima ja sam Nina imam 32g. razvedena. Živim sama. Udala sam se u 20 toj imala sam redovni seks a naročito ujutru.

Sve je bilo prve 2 godine lepo i odlično dok bivši ne reče da pravimo dete. Uradili smo tu noć ali nažalost nije se primilo. Otišlq sam u bolnicu na preglede. Nakin svih tih pregleda saopštili su mi doktori da sam neplodna i da nikad neću moći zatrudniti. Usledila su razočaranje naročito kod muža Posle toga više nije hteo da ima seks čak nije hteo samnom u krevet. Prošlo je mesec dana ludela sam jer mi je kurac falio.

Onda jednog dana se obučem izazovno haljina najlonke. Izašla sam s drugaricama u provod da nađem nekog za seks Dok smo sedeli u kafiću pojavi se moj školski drug. . on mi je uvek bio drag. Pričali smo tako zezali se. A onda smo izašli u šetnju dodirivali se ionmi reče da živi sam.

Pa smo otišli kod njega u stan a kad smo ušli nisam se mogla suzdržati odmah sam ga zaskočila iako se otimao jer zna da sam udata. Bila sam sva napaljena pička natekla vlažna. Popustio je i on. Skinuli smo se goli, lizao mi sise raširila sam noge i on mi ga zabio i počeo žestoko da me jebe, a onda posle sam ga zajahala, on me nabijao sve žešće. I na kraju mi zguza svršio.

Rekla sam mu da želim prenoćiti i ujutru smo se pojebali. Nakon toga otišla sam sretna kući. vesela izjebana. Muž je otišao na posao ljut rezerviran ali mene je baš bolelo .

Nakon nekoliko dana sam se razvela i otišla kod svojih i tako dragi moji sam sve dosad se jebavala s pažljivo odabranim muškim.

Do sljedećeg puta ljubi vas Nina

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Admir

Ako ti treba dobar kurac, javi se, bices napunjena u svakoj rupici

Admir

Ako ti treba dobar kurac, javi se, bices napunjena u svakoj rupici:::

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x