četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Roger i Noemi – Sex na kiši

Roger i Noemi – Sex na kiši

Burne riječi ispadale su iz naših usana te noći u Rogerovoj kolibi za meditaciju u kasnoj noći. Roger Dupont, moja ljubav, moja dvogodišnja veza, dečko 2 godine stariji od mene, bogati slikar, uglavnom portreta buržoazije, sklon alkoholizmu. Zgodan, inteligentan i poseban. Preuzet ljubomorom ne zna više uživati u meni. Ova noć samo je repriza mnogih noći u zadnje vrijeme izazvane njegovom ljubomorom i posesivnošću, a to je veliki preokret nakon godinu dana prekrasnog provoda u raju. Našem raju kojeg on pretvara u pakao. Ljubomoran je na svaku živu i zdravu osobu kraj mene. Jedino još na slijepca i hendikepirane nije ljubomoran. Mnogo mogu predurati, ali slutim da će ova noć biti posljednja s njim. Sad u ovoj noći napao me gore no ikada. U to njegovo šumsko drveno skrovište od svakog klona morala sam doći sat vremena kasnije od dogovorenog, jer sam imala snimanje zadnjeg modnog editorijala za ovaj mjesec i odužilo se na moju nesreću. Kad sam mu najavila da će me čekati sat duže, poklopljena slušalica najavila je rat u koji sam se odlučno upustila.

Uvod je bio glasan, čim sam stigla. Glasan od siline neosnovane ljubomore nezrelog pubertetlije .

-” Noemi, ti nisi mogla doći ranije, jer onaj tvoj starac fotograf nije mogao ranije svršiti!” -bio je uvjeren da se jebem s fotografom i da samo pičkom mogu zaraditi i dobivati modne angažmane, jer me već nekoliko puta podbadao kako sam preniska za modu, predebela za modu i da nemam faktor “x” koji se “traži”. Znam da sam ga odavno trebala ostaviti, ali u meni postoji kutak koji se zove “druga šansa” samo što ta “druga” traje kao “beskonačna”. Više nisam držala obje usne priljepljenima jednu uz drugu, već sam ga smjelo provocirala i izazivala još glasnije no što me on nemušto vrijedjao.

-”Starac me je svaki put jebao barem 20 minuta rundu!!!” -oči su mu se na to zažarile od bijesa, jer sam ga ubola u njegov „Ponos“. Roger je jedan od većine muškaraca koji svrši za 4 – 5 minuta i zaspe. Nisam marila za posljedice i inatno nastavila sam…

-”Da…dragi! Starac me je jebao i jebao beskrajno i žestoko, pojma nemaš kako, a ja kao nikad svršavala i svršavala i svršavala na njegovom nepopustljivom kurcu! Ahahaha!-

-” Znao sam… Kurvetino glupa.” -počeo je hitro motati svoje noge po podu kolibe, bez određenog cilja kretanja. Tresla mu se brada, a mene je radovalo mučiti ga za muku koju si je sam priredio mamin sinčić. Niti sam bila s fotografom niti sam i sa kim drugim ikada bila za te 2 godine. Volim Rogera i želim Rogera. Nemam pojma zašto sam blesava da se još opravadavam samoj sebi za to.

Nastavljala sam na mahove izmišljati priču za Rogerovu maštu kao jedinu istinu. Sve što si je umislio.

-”Nemaš pojma kako su fotografi dobri ljubavnici. Naročito ako je puno stariji i dakako iskusniji od tebe i mene zajedno . Samo da znas kako se dobro jebe, Rogere moj… mmmmmmmmm”

-”Idiotkinjo kurvanjska, rugobooooo!” -nije znao koji dio me boli i vrijeđao me bez smisla. Koraci su mu postajali sve brži, vrpoljio se po kolibi kao tigar u kavezu, a znoj mu je curio niz ljutito čelo prošarano vodoravnim crtama.

-”Ne brini! Roger, ja očito volim i brza jebanja da ne stignem doživjeti orgazam. Ovdje sam radi tebe, unatoč njemu. Što mogu Roger. Volim te. Ahahah…!”

-”Prestani, prestani, prestani…” -poklopio je slušne organe dlanovima ruku i sjeo na stolicu, koju je sam dizajnirao i izradio… Prišla sam mu i poljubila mu vrat, a on mi je rukom uhvatio vrat.

-” Bit ćeš samo moja i mojaaaaa! Samo smrt će nas rastaviti!!!” -stisnuo je moj vrat snažno . Počeo me gušiti i srušio me na tepih. Htjela sam nastaviti vrijedjati ga, no zadržavao je i moje riječi i dah prejakim stiskom prstiju oko vrata.

-”Roger, ubij…”-nakon toga otkrila sam svoje rame i derala tanku košulju da mu pokažem svoje gole dojke te tako se spasim i uspjelo je. Oslobodio mi je vrat i dah te pohlepno grizao moju bradavicu za bradavicom. Stisnuo mi je desnu ruku da ostanem zarobljena, no udarih mu koljenom jaja i tako sam si oslobodila put za trk na sumornu kišu koja je noć učinila još opasnijom no što je.

Zaurlao je od bolova koje su mu odašiljala jaja i gotovo zaplakao, a to vrijeme je bilo dovoljno dugo da otključam vrata i jurim što dalje od njega. Trčala sam s kapima kiše . Mokra sam bila više od znoja nego od kiše i putem plakala. Dojke su mi bile otkrivene, no nisam marila za to… Ali, počela sam mariti za glas u daljini, a to je bio on koji me trkom pratio. Iscrpljena i žedna sam već posustala. Htjela sam se samo srušiti i neka radi što god hoce od mene, ali ja sam ipak nastavila trčati za sebe pa gdje god se odvela.

Grom je vrištao iz svojih nebeskih usana i ja sam počela vrištati pokušavajuci dozvati pomoć. Već me je stizao taj iskompleksirani grabežljivac moga tijela kojemu sam željela pomoći. Trk mu je prestigao moj i ja sam stala, jer ovo je bila samo agonija.

-”Noemi, volim te…”-stao je ispred mene te prislonio pištolj na svoju sljepoočnicu.

-”Rogeeeer!”-moj vrisak probudio bi i sve stanovnike Parisa, a ovako je samo plač procurio iz njega. Priđoh mu razdrljena lagano s golim dojkama. Slabo je držao pištolj pa sam mu ga uspjela uzeti i baciti malo dalje od nas u mrak.

-”Noemi, ne ubijaj me!” -plakao je i zagrlio me. Primila sam ga u zagrljaj i onda smo se dirali usnama. Nakon toga, opet je počeo luditi. Skinuo se potpuno gol, trgajući nekontrolirano u ludilu svu odjeću sa sebe i za to vrijeme ispovjedao mi svoju djetinju dušu.

-”Noemi, ja sam kukavica. Mrzim se voljeti, a zato i tebe mrzim! Mrzim tvoju ljepotu, mrzim tvoj uspjeh, mrzim sto si obožavana! Mrzim te zbog osobina koje ja nemam! Aaaaaaaaa!” -kleknuo je i uhvatio mi nogu i lizao moje hlače. U tim trenutcima oboje smo se srušili na asfalt. Otkopčao mi je šlic od tijesnih Levisica, a ja sam dokrajčila skidanje. Lizao je pupak, trbuh i na kraju je jezikom ispunio moju spolnu rupu.

Bio je po prvi puta nježan kako uistinu pristaje tom epitetu. Ljubio mi je i moje neobrijane dlake na pički. Ljubio, lizao i mazio me dok je i plakao. Milovala sam mu glavu te i ja zaplakala, jer znam da on nije kriv što ne voli sebe, a pogotovo mene. Od djetinjstva njegova obitelj potcjenjuje njegov talent i inteligenciju, a smije se njegovu izgledu. Mrzi me zato što on ima sve vrline koje imam i ja, ali nitko ih ne želi priznati, osim mene. Ljudi su tako blesava vrsta bića . Uvijek najiskrenijega prijatelja ne znamo prepoznati zbog generaliziranja nakon negativnih iskustava. Tako je sad i s Rogerom. Ne voli me, ali to želi, a ne može, jer ne vjeruje da postoje iznimke koje ga cjene u punome smislu, a to sam ja… Znam da je njegovo brzo svršavanje uzrok nesigurnosti u samoga sebe, ali ja mu hoću pomoći, a sad mu pomažem na asfaltu dok si ližemo tijela.

Kucno je čas da ja preuzmem inicijativu i privedem njegovu dramu pubertetlije kraju. Zajahala sam ga odlučno i neustrašivo.

-„Roger, jebi me kao muškarac, kao mužjak ženku, kao razjareni bik me jebi bez milosti i obzira, a ne kao mamin sin, koji se boji da ne griješi, koji se dvoumi.“ Prekinuo me prodiranjem kurca u mene, prešutno je pristao. Plesala sam na njegovu kurcu uz zvuk kiše i u ritmu orgazma. Svršavali smo zajedno i ljubili se, lizali, grebali kožu. Kad sam osjetila da je skoro gotov, skočila sam kao crna pantera, uhvatila ga za kurac i izdrkla mu da šprica medju grudi. Mora taj edipovac naučiti , da nisu moje grudi, grudi njegove mame. Nakon toga, ja sam mu gulom guzom sjela u krilo na kurac i lizala moje prste koji su pokupili spermu izmedju mojih grudi i djela grudi. Ljubila sam ga mojim ustima punim sperme. Neka shvati da mu ja nisam mama, već žena, prava pravcata žena i da njegova sperma nije sramota. Nakon toga, sav zbunjen i sluđen mojim lekcijama, opet me mahnito ljubio i gurnuo mi odlučno kao muškarac svoj kurac u pičku svoje žene. Po prvi put doživjeh pravog muškarca u sebi, mog alfa mužjaka od kad sam s Rogerom. Jebali smo se na sjedečki, tako što sam ja bila okrenuta prema njemu i zagrlila ga oko struka vlažnim butinama.. Ovaj drugi put, uvlačio je kožu moga vrata i snažno masirao vitka leđa. Mamin sin se pretvarao u mužjaka. Ja sam mu milovala dlakava leđa, a potom mu grebala miške ruku. Jebali smo se zanosno i kad je stala kiša na nebu. Nije se više plašio svoje mame, dok je pohotno jebao mene. Kiša sreće u mojoj kurcem dobro ispunjenoj pički nije prestajala i ludovala je mojom Venerom u ritmu udara njegovog Marsa. Mrdala sam živahno guzom, pičkom žvakala kurac, grudima sam tresla po njemu. Savršeno sam osjećala naše svršavanje u tom drugom djelu meni najdraže serije – serije orgazama. Ljubila sam ga i trljala uši. Štipao mi je tijelo. Nijedan dio moga bujnoga tijela nije izostavio. Svršili smo još jače uz “VOLIM TE” s obje strane glasa. Pred zoru smo zaspali nakon dugoga i nježnoga milovanja. Tu noć samo su ruke, kurac i pička pričali. Sklopili smo oči u zoru, a probudila nas je hladnoća. Uz dugu šetnju zaobilaznicama vratili smo se u kolibu. On nam je skuhao čaj. Ispila sam ga u njegovu krilu. Umor me uhvatio i priljubio uz krevet. Roger je legao kraj mene i pričao koliko me zapravo voli.

-”Roger, znam da si ti sebi svo vrijeme umišljao da me mrziš. Znaj da tek kad si ti doživio moj orgazam na svom kurcu, tek tad možeš me pravo voljeti kao muškarac ženu, a to je bilo prošlu noć po prvi put.”- kimnuo je pokunjeno glavom kao “da”. Da. Orgazam je jedini pokazatelj istine i predanosti sebi, jer dolazi tek kad se zavoliš.

*****

Autor: Outre D’Etre

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x