utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Saveti za bolji SEX za koje sigurno NISTE ZNALI

Saveti za bolji SEX za koje sigurno NISTE ZNALI

Nikada niste previše stari da naučite neke nove trikove. Osećajte se komforno dok vas vodimo kroz različite seksualne poze i savete. Isprobajte „Obrnutu kaubojku“ ili eksplozivnu „Yab-Yum“ pozu za konačni orgazam. Od oralnog seksa pa do seksa u tuš kabini, naši eksperti su tu za vas.

1. Poza „Obrnuta kaubojka“

Saznajte koja poza je najviše stimuliše. Obično je ona na vrhu, okrenuta, ovo je pozato kao „Obrnuta kaubojka“. Ugao penisa je takav da stimuliše prednji zid vagine, a samim tim i područje G tačke. Jedna od možda najpopularnijih sex poza. Ona će biti srećna, vi takođe. Kaubojski šešir nije neophodan ali je veoma poželjan – kaže Beverli Vipl, prof. dr Emerita na Rutgers uiverzitetu i koautor „Nauke o orgazmu“

2. Poza „Pete do neba“

Da li je „seks u vazduhu“ zaista najbolja sex poza? Jedan momak misli tako, da proverimo? „Moja žena misli da ako joj noge budu u vazuhu da će imati bojli orgazam. Misli da je sve povezano sa strujanjem krvi kroz njeno telo. Da li postoji šansa da je u pravu?“

Ovome se žestoko protivi Suzan Kelog – Spadt, profesor akušerstva i ginekologije. To nije kao da možete preseći ili povećati dotok krvi u pojedinim pozama. Naime, kardiolog sa Klivlend klinike – Stiven Nisen je ovo pitanje nazvao „Blesavim“.

Izgleda da ste pogodili živac, kako u medicini tako i unutar vaše žene. Pod ovim mislim da karlična oblast ima četiri nervna kanala kroz koje orgazam teče, tako da različite poze u seksu mogu i stimulisaće ove različite kanale. Što je dublja penetracija koju opisujete, dovešće vas do poslednjih vaginalnih nerava, pa će na taj način doći do podizanja donjotrbušnog pleksusa i vaša žena će dobiti željeni orgazam.

3. Poza „Yab-Yum“

Započnite tako što ćete biti okrenuti jedno prema drugom. U pozi Yab-Yum, vi sedite prekrštenih nogu a ona vam sedi u krilu okrenuta ka vama i dodirujete se vašim čelima. Veoma je bito da uskladite disanje. Srećno!

4. Poza „Finger“

Vratimo se na osnove. Stari saveti i trikovi kako da „prstenujete“ devojku naučeni od strane Japanaca kažu da treba da savijate kažiprste i srednje prste kao da hvatate oroz na M1 karabinu i primenjujete stalni, ritmički pritisak samo unutar vagine.

5. Poza „Leptir“ (Pronalazač G tačke)

Tražite njenu G tačku? Tajna je: Leptir poza, u kojoj devojka drži skroz podignute noge. Nakon toga ona treba da bude spremna da vas „usisa“.

6. Poza „Tea-Bagging“ (Vrećica čaja – potapanje)

Da, ovo je poza takođe, Napokon smo raščistili graicu između „shrimping“ ( Oralna stimulacija usana i klitorisa vagine od strane vašeg partnera) i „tea-baggig“ ( Oralna stimulacija testisa vašeg partnera), jednom za svagda!

 

7. Seks pod tušem.

Skoro smo pokušali seks pod tušem. Izazvalo je dosta klizanja, mumlanja i umalo krvav nos. Da li imate bilo kakav savet?

„Seksualni“ mudraci će vam reći da hladna, tvrda i vlažna mesta kao štos u tuš kabine i bazeni su najgora mesta gde možete imati seks. Moj savet vam je da se preselite u sobu, pošto sam shvatio da je ovo poprilično nepopularno. Bilo kako bilo, ako vi ili vaš partner treba da imate seks pod tušem iz religioznih razloga, preporučujem vam da posetite sexintheshower.net. Na sajtu možete naći dosta inovativnih pomagala za seks pod tušem: Držače, štitnike za kolena i silčno.

Izvor: www.esquire.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x