utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Seks na brzaka u kolima tokom praznika je NOVI TREND

Seks na brzaka u kolima tokom praznika je NOVI TREND

Dug put ka nekom odmaralištu za praznike nije uvek klasificiran kao mogućnost za seksualni užtak. Ipak, nova istraživanja pokazuju da mnogi parovi ulažu trud da dosadno putovanje učine malo više… stimulišućim.

Više hiljada ljudi je učestvovalo u online anketi, koja je dovela do rezultata da barem jedan u deset parova je imao seks negde pored puta u kolima dok su putovali na praznične odmore. Mada, mnogi to ne rade samo u kolima dok putuju – preko 10% odraslih i 30% mladih je priznalo da se ponekad odšunjaju iz kuće tokom praznika da bi imali uzbudljiv seks u autu.

Iako može zvučati kao riskantno i definitivno neudobnije nego u vašoj spavaćoj sobi, spontani seks u autu je osvežavajuć za vaš seksualni život. Kratak, ali uzbudljiv seks u kolima je zabavan, uzbudljiv i proizvodi salve neurohemikalija kao što je dopamin i neoefedrin koji čine celu stvar još uzbudjlivijom.

Seks u kolima može biti malo zeznut za „navigaciju“ jer je prostor ograničen, ali evo saveta kako to da uradite:

Ako ste u malom autu, odradite to na suvozačevom sedištu

Volan zauzima previše prostora. „Devojka odozgo“ poza u ovoj situaciji omogućuje direktno trljanje klitorisa i nabijanje grudi u njegovu facu – svi pobeđuju. Devojke, kada ste na njemu i uživate, ne nabijajte se gore-dole, nego napred-nazad, da postignete duplu stimulaciju. Uhvatite spušten naslon sedišta i koristite ga kao pomagalo da obavljate ove pokrete.

Zadnje sedište je dobro za „doggy stylle“

Namestite se tako da oboma bude komforno – može biti zeznuto ako ste oboje jako napaljeni, ali dajte sebi koji sekund da se namestite da oboma odgovara. Spasićete se udaraca i neudobnog položaja.

Ako ste negde u nedođiji, sklonite se negde i obavite to na haubi

Ovo će delovati užasno uzbudljivo u zavisnosti od tajminga i pozicioniranja – ako postoji mala mogućnost da vas neko vidi, to će delovati uzbudljivije. Ako je noć, parkirajte se negde i krenite u akciju spolja – osvežite vašu vezu i prekratite dosadni put!

Izvor: www.glamour.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x