utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Seks na plaži sa mojom ženom

Seks na plaži sa mojom ženom

Ispričaću vam priču koja se juče desila u Boriku kod Zadra. Mi smo br. par iz Bosne, ona brineta, krupnija, sise velike, veliko dupe, 50 godina. Bivali smo na smokvi dugo, ona se skidala, mazila sa dečkima, a imali smo jedan nestavrni susret, momku se nije digao.

Ja sam cukold, volim gledati Tanju kad je gola i kad je drugi gledaju, Ona opet, ne želi biti gola kada smo van, ali sam je nagovorio. U Boriku nema fkk, ali ima kod jahting kluba stijene, došli smo, ona se skinula gola, ja gol, nema nikoga, Za pola sata došla su dva starija čovjeka, gledeali nju, golu, pa su se i oni skinuli.

Rekao sam joj da je privukla pažnju, jeste da su stariji ali opet, rekla mi je, gdje gledaju. Rekao sma joj, dušo, gledaju tebe golu. Dok sam je mazao, jedan od niih mi je pokazao palac, u smislu, , ok je. Imao je debelu, ali ne veliku kitu sa ogromnim jajima. Rekao samajoj da je gleda i on i onaj dugu deda, , , uzdahnula je i pitala, šta želiš.

Rekoh joj, , želim da se pojebeš sa njima. Skinula je naočare, rekla mi, ma kako, , jesi lud, rekao sam joj, polako, , , i pozvao ih da sjednu kod nas. Sjeli su i gledali u nju, Tanju, , sise, , obrijanu pičku, Zamolio sam ih da je ponovo namažu, , Dok su je mazali, starijem se digao kurac, jer je prelazio preko guze, a Tanja je uzdisala.

Rekao sam joj, vidi, , njega, , kurac, okrenula se , vidjela nabreknut kurac, uzela u ruku i počela drkati. Drugi joj je širio noge, , mazio pičku, uvlačio prste u pičku, a jedan u guzu. Rekla je, , hoću da me jebete , a ti gledaj, odmakao sam se, a onaj stariji je došao isprred nje, , raširio joj noge i zabio joj u pičku, drugom je pušila mlitavu kitu, , jecala je.

Okrenula se, rekla, hoću da mi staviš u guzu, okrenuo je, , , pljuvačkom joj namazao guzu i polako joj ga ubacio. Cijelo vrijeme mi je govorila, gledaj kako me jebe. . kuja sam, , , želim kitu, a onda je i on svršio u nju.

Pretplati se
Obavesti o
guest

4 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kosta

Jako mise dopada ovo iskustvo pošto smo bračni par voleobi da doživim ovako nešto slično

Gaga

I ja to volim udata sam

Marko

Posalji mi svoj mail da te kontaktiram🤗

ivan

prekrasno

4
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x