četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Seks poker

Seks poker

U braku smo več’ dvadeset godina, 0duvek smo bili lep par, ja sam slovila za nekrunisanu krljicu generacije, u nsšem  gradu ,na moravi.Rano sam počela da se zabavljam sa svojim mužem bili smo  prvi razred srednje škole.

I kso sve ljubavi iz malog mesta tako je i naša pukla na prvoj godini  faksa u velikom gradu.Mišu je to ponelo,on je izuzwetno lep muškarac, Spojili smo s eslucajno na četvrtoj godini, i od tadas se nismo razdvajali. Brak, deca karijera, sve opod konacu onim starim dobrim vremanima. priča o vremenu u kome nismo bili zajedno, ne postoji, jasam imala dva-3 momka, sa kojimasa m i spavala ali  toje sve bilo, bez veze, On je imao daleko burniji život, no o svemu tome nismo  čak ni pričali.

Posle dvadeset godina  čak je i sex posto poznat i na neki način monoton. Sad ću ja davas ostavimidem das kuvam kafu  a vi nastavite razgovor. Sačekaćete me kad bude najinteresantnije. Kao  što vidite Ana je izuzetnolepa i zgona žena,i dnas s e mnogi klinci okreću za njom, a davam ne pričam kako je to na plaži. Prošle godine , smo dobili nove komšije,Mlade ljude  deset godina su mlađi od nas takođe imaju dvoje  dece ,d oduše  dosta mlađe od nas.

Njihovo useljavanjeje trajalo neoubičajno dugo , useljsavali su s eskoro mesec dana. Sticajemokolnosti mi smo imse našli tu , za razne komšijske uslugice. Tako da kad su s e uslili mi smo bili već dobre poznatre komšije. Miša i ja  slabo izloazimo,postali smo pravi kućni miševi. Mlade komšije nazvaćemo ih Vera i Dragan, su taskođe kućni miševi a li isključivo zbohg msle dece. Vrlo brzo se ti komšiski podnosi pretvoriše u svkodnevno druženje, či,m  se imalo vremena oslazili smo mi kod njih ili oni kod nas, običnosmo igrali karte ili jamb, ali posle nekog vremena zarazili smo se pokerom, imali smo gomilu sitnih novčićsa i znali smo ds se borimo i po celu noć jedino pravilo je bilo da se igra  dok ima sitnih novčićs ko je bsankrotirao bankrotirao je. uvek je tu bilo meze i piće i dešavalo se da se baš napijemo. ali s obziirom dasmo komčije lako se ode kući.

Gubitnik je bio izložen maltretiranju,od strane ostalih. DA još jedna stvar , gubitnik , je često bio primoran da zbog dugova pere komšiluku sudove ili usisa kuću, odveze na posao.aabilo je leto, sedeli smo ,lagano obučeniiveč nas je noč doobro uhvaila, i igrali, nekako je aAna i Vera bili nagori. pri toma se  Ana jako nervirala, sad  Anna, koja se pridružila nastavi priču.

Da uvk mi je malo nedostajalo, za   oju,max ful ili kare dobar,medutim malopo malo iscurio mi je novac i fenomenalne karte koje su počle stizati nikako da  se izvadim jer je Vera igrala  zicer. stalno dižuči pot, preko mojih mogućnosti .Već sam bila na kraju živaca a malo i popila, kad dobih tri dame, vera podiže pot na nevidjeno, i j ase istapiram.pia ko prati, ja upitah Miška dali hoće da pozajmi   novac, normalno ne, upitah ga da preuzme igru i moje kart, odbi me,,malo sam pobesnela.

A onda mi pade napamet luda ideja, rekoh moemnat, odoh do kupatila iskinuh gaćice, rekoh vam da sam  prilično popila idasmo se bač lepo smejali.aaavratih se za sto otvorih šaku ipokazah prvo Draganu qa onda i mužu, koliko plačaju, prvi šok je prošao, Miša ponudi neku bednu sumu, Dragan malo razmisli, bio je jako ozbiljan, uze gaćice, pomirisa ih idok su se Miša i Vera zacenjivali od smeh,mene nešto štrecnu u donjem delu stomsks i osetih vlo intezivno seksuslno uzbuđenje .

Dragan ponudi pristojn cifru, ali tek da platim veri injemu, miško se tapirao.počeh brzo da razmišljsm, tad on reče, ako daš grudnjak dobiješ joštoliko. niko se više nije zezao, u vazduhu osećala napetost, , Samo trenutak  sam se dvoumila, grudnjak se otkopćavao spreda,na sebi sam imala samo kućnu haljinu i veš, biloje leto i ostali su bili slično obučeni.

Pomisao da ću ostati gola ispdlaganog bade mantila   me neverovatno nasdraži, da bi skinula grudnjak morala sam da odvežem bade matil, ihtela ili ne pokažem grudi. tako sam i učinila , jedno pus i oostadoh golih grudi, nisam se žurila da se ponovo ogrnem, imali su šta i da vide.mom MIŠKU SE NADuO ŠORC DO PUCANJA,TO KOLIKO ME IZNENADI NEKAKO I ObRADOVA Dragan je platio, stavila sam sve na sto i odnela sve. najednom, je to postala opasna igra. u sledećem krugu, reblindiram Veri na tr keca, na to se ona naložila  i pošto joj  j falio novac, ponudi svoj grudnjak,njen muš pristade, a miško ponudi duplo ireče i mjicu.

Vera ga skoro ljutito pogleda pogleda u mene i jedni potezom astade golih grudi, ovo je postao opasno, medju nogama kao da sam imala žar, Mišku i Dragnu se videlo na šortcevima da su baš napaljeni,probah da otkupim svoj i gaičice ali je Dragan bio skup. Svi smo bežali od nervoze u piće, sledeču ruku dobi Veraa i zatraži što nije nikom ranije plo naamet, da guitnik poljubi njenog mža filmski.normalno gubitnk sam bila ja, Malo sam se ustručavala, ne, malo, ali su mi rekli ti si počela. i šta sad.

Navila sam se prema njemu, poljubio me nežno idugo, ukus mu je bio izuztan, gotovo sam svršila,ne znam koliko je trajalo, osestime njegova ruka koja je milovala moje grudi,Malo se trgoh i otvorim oči.prvo iz položajau kome sm bilavideh Miška kako se trljka, kurac samo što mu nije izleteo pružih ruku,uzeh Verinu i stsvih je na kurac mom mužu. ona ako da je jedva došeka laizvadi ga napolje  poče žestoko da ga drka, taj prizor i žuljanje pod miškom me natera da se okrenem, izvučem Draganov kurac i odmah ga zgrabih počnem da mu pušim sa neverovatnim uitkom..potpuno nenadno  svrših uz glasne jecaje i, bez da me je Drgan dotakao,osim blagog milovanja guze  dok sam mu pušila Dragan  je nastavo da me ljubi, tako je došao do moje pčke koja ga oduševljeno dočeka obilno baleći.

Pogledam levo moj muž nabacio Verne noge preko ramena i bukvalno je zaiva za patos.Pogledi nam se  sretoše,nisam osećala nikakav stid naprotiv, jebalo mi se  kao nikad, raširim noge i povučem  dragana, na sebe. To jebila tako jebozovna scena  Reče Dragan otpjajući ostatak viskija, pre nego što je usaio i napunio  čaše reče svojoj ženi  ,ajde ako te ne mrzi donesi album.

Da si mogao da je vidiš, taj užitak ja ti to ne mogu opsati. taako je izgledala srećno, dsnisam osetio ni trunke ljubomore.Kad je uhaatila Dragana za kurac i počela tako vešto da se navlači na njega, pri tomme nije prestajala dacvili ko prava kuja.Ja sam drndao  Veru koja je očigledno bila najprisebnija  desnom rukom je uzela aparat i počela da slika moju ženu i svog muža..

Sve to je delovalo na nas  jo, taj sex je potrajao bogami do svanuća, prosto neverovatno šta smo bili sve spreemni jedno drugom da  radimo. Menjali smo se  i uvek započinjali ispočetka.  dobro je svanula, kad sam ja ustala i rekla dosta bre ljudi  treba ostaviti nešto i  ya večeras, svi se nasmejaše.

Ja s esavih poljibih urac Draganov koji mi je pružio tolko žitka.Ana  se vratila noseći album,ono što me je šokiralo nije album, već skoro naga Ana koja je na sebi imala mušku košlju , zakopčana sa dva dugmeta, potpuno gola,  TI kume zar ne, ostaješ na včeri…..

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x