utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Sex na jednu noć

Sex na jednu noć

Pretražujući fejsbuk, slučajno sam naišao na profil jedne devojke. Smeđa, ok izgleda, zgodna… Naravno, kao i svaka muška svinja, poslao sam joj poruku da lepo izgleda. Zahvalila mi se i razmenili smo nekoliko poruka. Učinilo mi se da je delovala zainteresovano. Međutim, tada je to bilo sve.

Nakon mesec dana, na fejs mi je stiglo obaveštenje da me je neko bocnuo. Ona! Nakon par razmenjenih poruka, dogovorili smo se da se vidimo, i da izađemo u restoran. Rekla mi je gde stanuje, i da u 8 uveče dođem autom po nju. Bila je tačna. Iz kuće je izašla zgodna, lepuškasta devojka, ogrnuta crnom kratkom bundicom. Rekla mi je da to veče ima živa svirka u restoranu pored reke, i da možemo tamo izaći.

Seli smo za sto jedno preko puta drugog. Naručili smo neko vino, uz priču o raznim temama. U jednom momentu me je pitala: “ A, zašto ti sediš tu, sedi sa mojw strane, pored mene.“ Naravno, poslušao sam je. Videlo se da uživa u muzici. Nakon još par pića, ustala je da igra. Njeno zgodno telo izvijalo se u ritmu muzike. Nakon nekog vremena je čak i zadigla majicu. Dobio sam nenormalnu želju da je „posedujem“. To veče smo ostali dugo u restoranu, bukvalno do fajronta. Krenuli smo kući. Na semaforu koji je razdvajao naše pravce, pitao sam je, onako neobavezno, da li bi htela do mene… “ Da li si sam?“, pitala je. „Nisam baš“ rekao sam, „keva mi je tu… soba je odvojena, neće nas videti“, rekoh. Ćutala je, što sam shvatio kao njeno „da“.

Došli smo kod mene. Htela je da pustim miziku na jutjubu, po njenoj želji. Onako pijani, ležali smo u krevetu i pričali. Iskreno, nije delovala preterano zainteresovano za nešto više. Odlučio sam da joj, onako usput, pomerim kosu sa lica. Nije reagovala. Zatim sam prošao rukom kroz njenu kosu. Zažmurila je, ali i dalje nije delovala raspoloženo. Išao sam dalje. Poljubio sam je. U obraz. Zatim i u usta. Bila je zamišljena. Moji poljupci su počeli da se spuštaju prema njenom vratu. Počela je da se opušta, ali i dalje ne potpuno. Zatim se moja ruka spustila do njenog međunožja. Otkopčao sam njene pantalone i zavukao ruku. Preko gaćica sam počeo da mazim njenu pičkicu. Skinuo sam joj farmerke i gaćice.

Uporno sam hteo da je još više napalim. Prstima sam dodirivao klitoris, da bih se potom spustio, i počeo da joj ližem rupicu. Njena neobrijana, ali „fazonirana“ pičkica, izgledala je prelepo. Konačno sam uspeo da je napalim. Nakon toga sam se podigao i raskopčao pantalone. Kurac mi je odavno bio dignut. Mazio sam njenu dlakavu pičkicu mojom kitom. Ne dugo. Onda sam polako počeo da ulazim. Do kraja. Tucajući je sve jače, osetio sam kako mi jaja udaraju u njeno međunožje.

Promenili smo pozu, sa strane, otpozadi. Njena guza me je užasno palila. Karao sam je dugo. Uživala je. Dok sam je tucao, ljubio sam je po ramenu, vratu, mirisao njenu kosu… Svršio sam po njenim stidnim dlačicama, dok se sperma slivala niz njene butine…

Bilo je već jutro. Odvezao sam je kući. Nismo puno pričali, kao da smo bili pod utiskom… Pozdravili smo se i dogovorili da se opet vidimo. Par dana nakon toga smo se dopisivali, ali smo, ipak ostali samo prijatelji…

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x