utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Sex sa drugaricom iz gimnazije Jovanom na Adi Ciganliji 2. deo

Sex sa drugaricom iz gimnazije Jovanom na Adi Ciganliji 2. deo

Bio je neki oktobar 2020. godine, uveče oko 6 sati. Bilo mi je dosadno i odlučio sam da idem da odem kolima do Ade Ciganlije, da prošetam malo. Otišao sam do kola i brzo stigao do Ade jer nije bila velika gužva.

Krenuo sam da se šetam i primetio sam ponovo moju drugaricu Jovanu iz gimnazije, sa kojom sam imao prošlo leto sex na brzaka, pa smo se posvađali, prošlo od tog godinu i po dana. Javio joj se, bilo joj drago što me videla, izvinio se i nije mi ništa zamerila, i predložim joj da obrnemo krug oko Ade, na šta je pristala. Pričala neobavezne teme. Inače je obukla mini svetlo plavu haljinu i roze papuče je nosila, i dalje imala mali stomačić, dugu crnu kosu, tamno ljubičasti ruž, buljave oči i podočnjake i belu kožu, i dalje provokativno oblačila da privuče pažnju.

Ja sam inače Stojan, krupniji sam , visok, jak , bradat nosio tamno zelenu majicu na kragnicu i farmerke i cipele. Dosta smo prošetali, prešli smo celu Makišku stranu, i došli do Novobeogradske strane, bio je već pao mrak, nije bilo mnogo ljudi, bilo oko 8 sati uveče. Jovana me zamolila da sednemmo na klupicu neku jer nije u kondiciji, našli neku klupicu sa stolom, kod plaže za nudiste. I tu počeli da pričamo. Počela je da se jada i neke svoja loša sećanja iz mladosti kako neki drugari bili loši prema njoj i ovaj zadnji dečko kako nije hteo ništa ozbiljno sa njom. Odjednom je počela da plače i ja se ko pravi kavaljer zagrlim je da je utešim, dok sam je tešio slučajno je svojom rukicom bledom, dodirnula deo pantalona gde je moj polni organ. Ne znam nešto se napali i zagrljaj i suze i ja kao rame za plakanje itd. Baš mi e dobro digao.

Rekao sam joj da ne priliči tako lepoj devojci da plače i preložio joj da se umije i popije malo vode na obližnjoj česmi. Otišli smo do česme, ja sam bio napaljen i hteo sam ponovo da je karam. Nagnula se nad česmom, prvo se umala, pa počela da pije vodi, al dobro se natrtila, da joj se mini suknja podigla gore i videle crne tange i debeli guzovi sa malo stidnih dlačica, baš sam se napržio. Došao sam iza leđa i sa obe šake svakom svom snagom je uvatio za debele guzove. Ona viknu: Stojane jel si ti normalan, nije mi do toga vidiš da tužna, plačem. Ja joj gricnem uvo i poljubim u vrat i kažem: Ne brini malecka, samo se opusti biče nam lepo.

U tom trenutku joj strgnem tangicu , koja se spusti dole tip u roze papuče. Spustim se na kolena, i počnem da joj ližem pičkicu. Ona plačući: To Stojane budi dobar. I sve mi gura glavu bliže njenoj vagini. Ja sam taman spustio pantalone i drkao ga. Kad mi je kurac dovoljno porastao, uzeo sam kondom iz novčanika koji nosim za svaki slučaj. Stavio na karu, i polako joj ušao u pičku, od pozadi, ona se kako treba naguzila. Trpao sam je sve jače i jače držeći je za bulju, i žvavalio joj vrat i uši, ko neki perverzni starac, a ne čovek u kasnim dvadesetim, dok sam je divljački guzio držala se za česmu. U jednom trenutku nam se učinili neki glasovi, pa joj predložio da odeo na plaži nudističkoj da nastavimo.

Premestili smo se bržo, pošto je plaža nudistička ima neko šiblje kao ogradu i nevidi se sa staze a mrak je niko nas neće uznemiravati, mada i kasno nema mnogo ljudi, a i bilo 20setak stepeni što čudno za oktobar. Odlučili smo da se skinemo goli i stvari stavio ispod nas da ne vodimo ljubav na kamenčići. Zauzela je misionarsku poziciju dole digla je noge, ja sam svoje ruke namestio tako da mi njene noge budu na ramenu, namestio sam ga na ulaz u njenu pičku a ona mi je zbog mraka i ugla pomogla gde je ulaz u njenu pičku, i tad sam ponovo ušao u nju bila je topla, ulazio izlazio, jaja moja udarala u njene guzove, moja dlakava kita i njena dlakava pička su se spojili u jedno. Trpao sam, Trpao sam….

U jednom trenutku mi je dosadila ta poza, pa sam ga izvadio i nju okrenuo i naguzio, i namestio je u pseću pozu, ja sam je isto ko pas kad opkorači kučku dohvatio, i tu mi je pomogla u ciljanju njene pičke, i ovde sam je ludački guzio ko nenormalan, ljubeči njeno rame i masirajući njenih sisa dvojki, digao se i počeo da je trsim, odpozadi, sad u drugu rupu, plakala je jer ne voli anal, stenjala, al rekla ajde overi me celu, moj stomam debelo pljuštao u njenu zadnjicu. Došlo je do vrhunca da svršim rekao joj da ustane da želim u usta da joj svršim, skinuo kondom , bacio ga i drkao ga nad njom kaja bila na kolenima otvorenih usta žmureći, posle nekoliko minuta drkanja sperma je bila na njenoj faci. Obrisali se obukli i rekli ajmo nazad.

Nastavili da šetamo novobeogradskom stranom. Stigli do parkinga i ponudio joj da je odvedem gajbi. Dok ulazili u kola, ona se ponovo naguzila , i videle joj se tange. Pa joj rekao to, i zamolio je da mi ga izdrka, kolima sam došao, do nekog parkinga dalje tamo na makišu neosvetljenog . Otkovčao sam raifešlc na farmerkama i uzeo njenu ruku i počela da mi ga drka, pošto nije išlo brzo, uzela ga je usta i počela da ga duva, sa vremena na vreme je pravila pauzu , grickajući mi jaja, i u jedno trenutku je baš počela da ga guta, i ja sam joj svršio u oko. Posle se obrisala. I odveo je kući, al nije htela da se čuje jer nenormalan i perverzan.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x