utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Sex sa drugaricom Jovanom iz gimnazije

Sex sa drugaricom Jovanom iz gimnazije

Bilo je leto prošle godine 2018. godine , jul ili avgust mesec, bio je veoma topao dan, i odlučio sam da odem do Ade Ciganlije. Spremio sam se obukao sivi šorc za kupanje i crnu majicu, i naravno naočare za sunce.

Pošto živim dosta daleko od Ade Ciganlije, išao sam svojim kolima crvenim fiatom puntom, jedva sam našao parking jel bilo 15 sati kad stigao na Adu. Bilo je preko 30 stepeni. Uparkirao sam auto, i krenuo ka Adi plaži i kafićima, šetao sam Makiškom stranom, i učinilo mi se da sam na jednom peškiru tik uz vodu video poznato lice.

To je bila moja poznanica Jovana iz gimnazije, koju baš dugo nisam video, jer od gimnazije prošlo dosta godina, koja se se sunčala i bila sama. Odlučio sam da joj se javim, nije da smo se družili mnogo u gimnaziji, nije bila tad druželjubiva, čak nismo išli u isto odeljenje, čak je nisam ni primećivao u gimnaziji, nije bila nešto. Al u kupaćem kostimu rozem, tj donji deo je baš se uvukao u u puniju guzu, i i grudi je u roze brusu se isticalo, i stomačić uz baš beo vampirski ten, i dugu ravnu crnu kosu do grudi, malo masnu, crveni upečatljiv ruž , podočnjake i buljave oči i naočare za sunce sive, lepše i izazovno mi delovala.

Sišao sam dole , baš se iznenadila, lepo popričali, pozdravili se. Standardne priče gde si šta radiš posle više od 9 godina od gimnazije, itd. Pošto je bila sama, ja sam je pitao da spustim svoj plavi peškir , pored njenog, da joj pravim društvo. Pričali smo o ljudima iz gimnazije, faxu koji smo odavno završili, u jednom trenutku jje legla na stomak na svoj peškir i zamolila me da je namažem , osećao sam se kao maser prvo noge joj mazao kremom, pa guzove, pa leđa, bio se baš primio. Malo smo prekinuli komunikaciju, jer ona se sunčala, za to vreme ja uživao u danu.

Odjednom, je ustala i rekla, da ide da kupi sladoled, dok se pela gore, svo vreme sam gledao za njenom zadnjicom punijom, malo celulita al dobra, sve je vrckala guzom, što je bilo izazovno, da sam ga dobro počešao. Kad se vratila, baš je lizala sladoled provokativno. U jednom momentu kad je pojela sladoled, predložio sam joj da uđemo u vodu, jeste bila hladnija voda, al ja sam se odmah bućnuo. Dok se ona femkala, ušla je do kolena , te hoće te neće, ja sam počeo da je prskam vodom, na šta je ona rekla nemoj nemoj, što je mene palilo, onda je i ona mene prskala vodom, , ko deca smo se ponašali, uz to meni se digao dobro.

Rekli smo nećemo se prskati, al ona je nastavila, da bi je sprečio, uhvatio sam je rukama oko struka i privukao sebi. Osetila je moj dignuti kurac, i nasmešila, al rekla je da plivamo, jer voli da pliva, malo bio razočaran, mislio drugi predlog. Otišli da otplivamo, dobro smo otplivali, skoro do pola Ade i krenuli nazad, pustio je naravno prvu iz vode da merkam debelo dupe u rozim kupaćim gaćama koje se nisu primećivale. Legli smo na naše peškire i sunčali, i dalje bio napaljen.

Dosta vremena je prošlo, Jovana se okrenula na bok i okrenula mi svoju debelu guzu. Neko vreme sam gledao u njenu guzu, primećivao svaki detalj njenog bledog punijeg dupeta. Ne znam šta mi je bilo al odlučio sam da ga prislonim uz njenu guzu pa šta bude bude. Uradio sam to. Ona je bila u čudu pitala me Stojane, šta mi je, prošaputao sam, da sam baš napaljen na nju i da bi joj svašta radio. Ona se smeškala i rekla da nisam normalan, da ima dosta ljudi, koji šetaju, ali mi bili malo izdvojeni. Ja sam ga trljao uz njenu guzu, nije se bunila, mazio je po rukama, onda je i ona počela da se trlja, primetio da je zažmurila i počela da gricka usne. Ljubio je po vratu.

U jednom trenutku je svojom rukom me uvatila jako za jaja i rekla, dosta, i prošaputala, ajde negde u šumu da pi popuši da te zadovoljim, i učinim ti pošto si se primio ko majmun. Uzeli torbe i krenuli u potragu za mestom, , naravno njeno dupe sam gledao svo vreme dok išla ispred mene, našli smo neko mesto na novobeogradskoj strani, spustila se na kolena, i prvo je jednom rukom drkala moj kurac, a ustima mi grickala jaja, onda je počela halapljivo da ga guta, bili smo izolani u nekoj šumici van očiju svi, baš ga je halapljivo pušila, naravno rukama sam je lagano njenu glavu privlačio mom kurcu što je uticalo naravno da sam brzo svršio joj u usta.

Rekla je aj da krenemo, ja se nisam složio, uhvatio sam je za guzove, potapšao, i rekao moram ovu guzu da karam, rekla je da sam lud, nemamo kondoma, ja rekao pa analnom, bila je protiv, al bio nasrtljiv, čak je strasno poljubio, i namestio joj guzu, naravno polako, sam ušao, znam da devojke ne vole, baš hteo da budem nežan, polako ga uvlačio, izlačio, kad sam osetio da ću svršiti, nekoliko puta sam jače trznuo kurčinu u njen čmar, jauknula je, svršio sam , bila je malo ljuta, obukli se i krenuli, i rekao nemoj da se ljutiš i udario par puta po guzi.

Otišli smo do kola, usput sam na trafici kupio kondome, ako se odljuti, pričao joj priče vamo tamo al nije se odljutila i odvezao je kući. Posle se nismo čuli, rekli to samo bila kres kombinacija.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x