utorak , 28. maj 2024.

Šibanje

Živim u malom mjestu sa svojom suprugom to jest gospodaricom. U braku smo devet godini, a ja sam več sedam godina i njen rob. U početku sam tražio da radim po kuči, perem sudže, brišem prašinu i da dobijam zadatke. Da mi supruga naredžuje i da me kažnjava. Mene je to palilo i uzbudživalo, a supruga se zabavljala i koristila situaciju.

U početku je to bila moja ideja, medžutim kako je vrijeme odmicalo, mojoj dragoj se to sve dopalo da ja radim po kuči i da je slušam, jer je zaista uživala. Moja supruga gospodarica je angažovala advokaticu da napravi ugovor kako bi ja postao zvanično njen rob. Rekla je da ne želi drugačije da živi sa mnom. lli da potpišem taj ugovor ili razvod. Rekao sam da ču potpisati ugovor, a na njenom se licu vidjelo zadovoljstvo.

Mislio sam da je to samo formalno i da se ništa ne mijenja. Trebala su samo dva svijedoka koja če prisustvovati sa advokaticom, gospodaricom suprugom i sa mnom. Gospodarica supruga je pozvala svoju blisku rodžaku koja je često dolazila kod nas i znala je za naš odnos da bude jedan svjedok. A drugi svjedok je bila njena prijateljica koja je takodže znala da sam ja njen sluga. Sve se organizovalo kod nas u kuči. Došle su gospodaricina rodžaka i prijateljica pa se samo čekalo da dodže i advokatica i donese ugovore. Gospodarica supruga, njena rodžaka i prijateljica su bile sredžene. Gospodarica je imala na sebi haljinu malo iznad koljena, sa štiklama na nogama, jako našminkana sa blago uvijenom kosom koja je bila onako na jednu stranu počešljana , malo kraca. Gospodaricina rodžaka je nosila kratku crnu suknju sa nekom crvenom majicom, dok je prijateljica bila u uskim kožnim hlačama i majicom sa dekolteom. Sve su bile našminkane i nosile su visoke štikle.

Gospodarica supruga mi je naredila da obučem haljinicu sexy sluškinje, samostojece čarape, haltere bez gačica, a na penisu i jajima sam imao metalni kavez koji mi je gospodarica stavila i zaključala još prije dva mjeseca, čipkani rajf, a na noge mi je obula cipelice sa štiklom koje mi je kupila za rodžendan. Našminkala me, nalakirala nokte i stavila umjetne trepavice. lzgledao sam kao sluškinja iz porno filmova. Tako obučen sam dočekao i gospodaricine goste. Lijepo sam prekrstio noge i poklonio se. Bile su oduševljene mojim ponašanjem jer mi je gospodarica supruga naredila da budem jako ponizan, da persiram dame i obračam se samo uz dozvolu. One su sjedile, pričale i pušile cigarete, a ja sam stajao sa strane i čekao naredženje.

Nakon nekog vremena, čulo se auto da stiže pred našu kuču. Bila je to advokatica. Izgledala je fenomenalno. Crvena kosa, suknja iznad koljena sa košuljom i visokim štiklama na nogama. Gospodarica supruga je ustala da dočeka advokaticu. Pozdravile su se na ulazu, a zatim ušle u dnevni boravak. Gospodaricina rodžaka i prijateljica su takodže ustale i upoznale se sa advokaticom. Ja sam stajao sa strane, nisu me ni primjecivale i čekao sam da se one pozdrave i sjednu. Onda mi je gospodarica dala znak rukom da pridžem i poslužim dame.

Prišao sam i poklonio se. . . -Ja sam gospodaricin rob i sluga, kako vas mogu poslužiti?

Advokatica me pogledala sa smješkom i rekla da dosad nije imala ovakav slučaj, ali da joj se to svidža. Gospodarica je naredila da napravim kafu, poslužim kolač i sok.

Dok sam ja to pripremao, one su čitale ugovore. -Da, fino. . . divno, ovo je izvrsno. . . čak si i darovne ugovore odmah napravila. . . reče gospodarica.

Ja sam prvo poslužio sok, kafu i iznio kolače. Kafu sam ja sipao i dodavao jedoj po jednoj. Kolače sam poredao na jedan veci oval, a tanjiriče za kolače sam poslužio damama. One su mi pokazivale koja če koji kolač, a ja sam ih tako vadio i posluživao. Gospodarica je uzela svoje cigarete, a ja sam odmah pritrčao da joj pripalim. lsto su uradile i ostale dame. I njima sam takodže pripalio i odmakeo se od stola.
-Pravi si potrčko. Reče advokatica. . .
-Nije to ništa. . . dodala je gospodaricina rodžaka

Ja sam samo stajao sa pogledom oborenim u pod kako mi je bilo i naredženo. Onda advokatica predloži da pročita ugovore na glas i da svi potpišemo.
-Ja sam ovo sastavila kako ide, sa onim pravilima koje si mi ti dala da napišem!?-Tako je. . . reče gospodarica.
-A ti curice dodži ovamo i stani ispred nas.
Advokatica je čitala ugovor, dok su se njih tri smješkale. Na kraju je pročitala i pravila ponačanja koja moram strogo poštovati. 1 pravilo. . . 2 pravilo. . . 3 pravilo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 pravilo ponašanja.
Izmedžu ostalog je pisalo da gospodarica sa mnom može raditi šta hoče, da ja više nemam nikakva prava, da sam njeno vlasništvo i da bez pogovora moram raditi i izvršavati sva gospodaricina naredženja. Gospodarica ima pravo da me kazni na način koji ona odredi, da me iznajmi ili pozajmi da služim drugoj gospodarici ili prijateljici. l na kraju da nemam pravo na sexualni odnos, osim kad i na koji način to gospodarica želi. A da gospodarica ima potpuno pravo i slobodu uživanja i upražnjavanja sexualnog života s kim ona to želi.

Ovo zadnje su prokomentarisale sa osmjehom i uživanjem sve tri.
-Jel svima jasan ugovor?? Pitala je advokatica.
-Da. . . -Da, sve je jasno. . . -Kristalno jasno. . . reče gospodarica. . . -A tebi, curice, jel jasno???-Da gospodarice, jasno mi je. -Onda da potpišemo. . .
-Prvo čemo dati njemu. . . reče advokatica. . . -Dodži dušo, na koljena ovde i potpiši.
-Da li ti ovaj ugovor potpisuješ pri zdravoj svijesti i čiste pameti, bez ičijeg nagovora ili prijetnje???Pitala me advokatica.
-Da gospodžo, potpisujem. . .
-Ok, moram pitati, takva je procedura. . .

Onda su mi dale jedan po jedan ugovor da potpišem. Prvo robovski pa onda pravila ponašanja, a na kraju i darovni ugovor. Jer gospodarica je sad moja vlasnica i ona treba da bude i vlasnik kuče i sve imovine.

Kad sam sve potpisao, onda su svoj potpis stavile i gospodarica, njena rodžaka i prijateljica. Sve su čestitale mojoj gospodarici, a rodžaka je iz torbe izvadila kožnu ogrlicu za pse i dala je gospodarici da mi stavi kao znak uspješno sklopljenog ugovora. Gospodarica mi je naredila da donesem viski i poslužim dame da nazdrave. Nasuo sam četiri čaše sa stopicom i stavio po dvije kocke leda i poslužio gospodaricu i njene gošče. Advokatica se zahvalila i rekla da če ugovori brzo biti pravosnažni jer je sve potpisano bez problema, samo da to ovjeri viši sud. Ustala je i krenula a ja sam se poklonio i zahvalio. Gospodarica je ispratila advokaticu, a onda je nastupila proslava. Gospodarica, njena rodžaka i prijateljica su nastavile da slave. Prvo su popile još nekoliko čaša viskija, a onda je gospodarica predložila da se još malo zabave.

Meni je naredila da kleknem na koljena i da se namjestim na sve četiri. To je radila često, tako da sam znao šta me čeka. Uzele su šibe i bičeve, a gospodarica mi je podigla haljinicu i moja guza je ostala potpuno gola. Počela me šibati po goloj guzi a tragovi su se ocrtavali. Naredila mi je da se zahvaljujem za svaki udarac koji dobijem. Pruge su ostajale a ja sam se na svaki udarac zahvalio. . . -Hvala gospodarice. . . hvala gospodarice. . . Dok me gospodarica šibala, njena rodžaka i prijateljica su nazdravljale, smijale se i pušile cigarete. Onda je gospodarica sjela u fotelju, zapalila cigaretu, a bič je uzela njena rodžaka. Ona me pitala koliko imam godina. -33 rekao sam. -Ja imam 27, tvoja gospodarica 29, a prijateljica je rekla da ima takodže 29.
-Sad češ sabrati koliko je to i toliko češ udaraca dobiti, jel jasno??-Da kako vi kažete. . . To je bilo 118
-Svaki udarac češ brojati na glas, jel jasno. -Da kako vi kažete.

Stala je ispred mene i uzela me za bradu, podigla mi je glavu i jebuzovno me pogledala sa visine. -Ako ne čujem da brojiš, ili slučajno pogriješiš, ovaj broj ču pomnožiti sa četiri, koliko nas ima ovde. . . Jesi li spreman pičkice?-Da gospodžice, spreman sam. . . Gospodarica mi je naredila da lice okrenem njoj, tako je prekrstila noge pa mi je glava bila u visini njenih štikli. Počeli su udarci da sijevaju, a ja sam brojao. . . -1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. . . 33. . . 48. . . 58. . . i tako redom. Dok me gospodaricina rodžaka bičevala, gospodarica mi je naredila da otvorim usta i budem njena pepeljara. Morao sam sve progutati. Izdržao sam 70 udaraca, ali kako sam gutao pepeo i brojao udarce zbunio sam se i pogriješio. To je bilo dovoljno da gospodaricina rodžaka odluči da broj udaraca pomnoži sa četiri. Jedva je dočekala. . .
-Hahahaha, koliko je to sad udaraca??-472 gospodžice.
-Skinule su mi skroz haljinicu, pa sam ostao samo u čarapicama i štiklama, sa kavezom za penis medžu nogama.

Sad je počela da me bičuje i po ledžima. Opet sam brojao. Prestala je na 270. . . osjetio sam kao da mi gori vatra na ledžima i guzi. lšarale su me kao zebru. Sad je ostala još gospodaricina prijateljica. Ona je uzela šibu i išibala me po več ranjenoj guzi i ledžima. Bio sam plav i modar po guzi i ledžima. Na nekim mjestima mi je koža pukla od šibanja i bičevanja. Kad su me namlatile, gospodarica mi je vezala bijelu keceljicu oko struka i naredila da počistim sto. Onda mi je naredila da se vratim u početni položaj, na sve četiri. Iz torbe je izvadila veliku rodžendansku prskalicu za torte. Bila je bar 40 cm duga, a oko 3 cm široka. Uzela je ulje za tijelo i iscjedila na moj š. . . k. Prskalicu je takodže namazala, i polako je ugurala meni u guzu. Bez problema je do pola ušla. -Kakvo je slavlje bez prskalica i vatrometa??Hahaha. . . smijale su se sve tri jebuzovno. Nisam ni primjetio da je gospodarica postavila kameru u čošak i da sve snima. Još su uzele telefone da me slikaju, a gospodaricina rodžaka je uzela povodac i zakačila ga za moju ogrlicu. Onda je gospodarica uzela upaljač i zapalila prskalicu.

Dok me gospodaricina rodžaka vodila na povodcu, njih dvije su me slikale i snimale telefonima, plus kamera koja je snimala sve kompletno. Bio sam ponižen do kraja, ali i neopisivo uzbudžen i sretan što je gospodarica sretna i zadovoljna i što sam dobio priliku da budem njen rob. Poslije prskalice, u mojoj guzi se našao i umjetni dildo, a onda i vibrator. Prvo mi je gospodarica dala dvije tablete da popijem, to su bile kao vijagre, koje su počele da djeluju nakon dvadesetak minuta, samo što umjesto da mi se digne i da ja jebem, meni se stvorila želja da me njih tri izjebu kao drolju. Gospodaricina rodžaka je stavila dildo oko struka i stala ispred mene. Naredila je da se podignem. Bio sam na koljenima i njen dildo je bio ispred mog lica. Jedva sam čekao da mi naredi da ga pušim i ližem. Počeo sam se oblizivati i one su to vidjele. -Pičkice, želiš li ovaj umjetni?-Da, molim vas. . . zastenjao sam. -Onda moraš da moliš da bi dobio umjetni u svojoj guzi. . . -Molim vas, preklinjem vas. . . učiniču sve samo da dobijem vaš kurac. . . cvilio sam kao kuja kad se tjera u čoporu.

Njima je to bilo zabavno i smješno. -Prvo češ ga dobro popušiti i polizati, jel jasno??-Da naravno gospodžice. . . sa oduševljenjem sam prihvatio. -Dalje, mene češ od sad zvati takodže gospodaricom. -Da, gospodarice, kako vi kažete. . . Strpala mi je umjetni u usta a ja sam ga pohotno lizao i pušio. Kad sam ga dobro polizao, naredila mi je da kleknem na sve četiri na ležaju u spavačoj sobi. Namjestio sam se i mogla je bez problema da mi ga stavi. Prislonila ga je, a ja sam počeo da vrtim guzom. Ne mogu opisati taj osječaj. Toliko sam bio napaljen. Skliznuo je u mene i počela me rastutati. To je bilo poniženje največe do sad. Nisam se smio buniti ni protiviti tome, naprotiv, morao sam tražiti još, a istovremeno me ta situacija još više palila.

Kad je gospodarica rodžaka završila, onda mi je moja gospodarica supruga naredila da stanem ispod grede na plafonu na kojoj su bile cijevi od grijanja. Za cijevi je vezala konopac kojim je onda vezala i moje ruke koje je podigla visoko u zrak.

Obilazila je oko mene držeči vibrator u rukama. -Hočeš još kurvice??Pitala me.
-Da gospodarice, molim vas. . . -Hahaha. . . evo dušo, ovo je desert. . . zabila mi je vibrator u guzu, uzela daljinski i sjela u svoju fotelju. Prekrstila noge i zapalila cigaretu. -Hajde dušo, moli svoju gospodaricu da uključim ovu spravicu. . . hahahaha
-Molim vas gospodarice, ukljucite vibrator. . . molim vas
-Još. . još me moli inače ništa od uključivanja. . . hahaha
-Molim vas, preklinjem vas, ja sam vaša napaljena kurvica koja želi da mi uključite vibrator i razvalite me. . . molim vas
Uključila je konačno vibrator i postepeno pojačavala, sve dok nije došla do maximuma. Kad je pojačala skroz onda mi je još stavila štipaljke na bradavice pa sam se dodatno napalio. Nakon pola sata je isključila vibrator, ali ga nije izvadila.

Ostao mi je u guzi. Bilo je pola deset naveče i dogovorile su se da sad izidžu jer je subota i izlazni je dan. Več su bile dotjerane tako da su samo ustale i pokupile svoje cigarete, mobitele i torbice i mogle su da krenu. -Šta čemo s njim?Pitala je gospodarica rodžaka. -Njega ču zavezati da me čeka na koljenima kako to i dolikuje. Jer večeras ču se zabaviti a vjerovatno če biti i mladih jebača, pa neka me čeka, ko zna kad čemo se vratiti. . . hahaha-Pa dobro u ugovoru i stoji da ti imaš pravo na sex i provod. . . hahaha

Mene je gospodarica ostavila na koljenima sa zavezanim rukama i nogama da je čekam, a one su otišle u provod.
Kasno naveče, ili bolje rano u jutru gospodarica se vratila kuči. Bila je pripita i umorna. Sjela je u fotelju i pružila mi nogu. -Liži. . . lizao sam štikle i vrhove njenih cipela.
-Slušaj curice. . Tvoj kurac je mali i neupotrebljiv, služi samo da možeš piškiti. Ja od njega nemam nikakve koristi. Večeras sam osjetila pravu kurčinu, tako da trebaš biti sretan. Šteta bi bilo da nisam iskoristila priliku i primila ga. . . haha. Ali zato ču ti dozvoliti da mi poližeš pičku, da i ti osjetiš malo ove kurčine, hahaha. . . vidiš kako sam ja dobra prema tebi. . . -Da gospodarice, hvala vam na vašoj milosti, sa zadovoljstvom ču polizati vašu pičkicu.

Polizao sam i očistio gospodarici pičku, mogao se osjetiti miris i ukus sperme. Odvezala me je i otjerala na spavanje, a ona je otišla na tuširanje, nakon čega je čvrsto zaspala.

Poslije ove noči sam redovno služio gospodaricu i njene prijateljice i goste.
TO JE ŽIVOT U SVIJETU ŽENSKE DOMINACIJE
(Ko to voli, on razumije)

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dado

Super je to sta si uradio,pitaj gospodaricu dal bi jos jednog takvog htjela…pozz

ivan

Odlicno posebno cuckold del u pricama…

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x