utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Silvija, ljubavnica moje gospodarice

Silvija, ljubavnica moje gospodarice

Pripremio sam večeru kakvu je poželela, sada klečim sa utiskom, koji je nedokučiv sa pozicije normalnosti i mislima o slobodi, koju osećam. Noge su mi bile vezane, sa minimalnom mogućnošću pokreta, a penis u kavezu, sputan već duži period.

Dobio sam poruku, da dolazi sa prijateljicom. Gospodarica. Širina misli se poigravala sa mojim telom, dok čekam u hodniku, ne znajući trenutak, kada će se pojaviti. Da li je ovo stanje koje me je formiralo kao roba, prosto definisalo iskonski poriv prisutan od kada poznajem sebe?

Odgovor je proleteo kroz smeh i zvuk štikli, prenoseći vibraciju kroz misli, koju su izazvali bučni koraci boginja prolazeći kroz vrata. Pokušao sam da poljubim cipele svoje gospodarice, koje su izmicale svakim pokretom i nezainteresovanošću za biće pod sobom.
,,Diži se na noge i spremi nam hranu.“
,,Nezasit je kad uđem, ne dozvoljava sebi ni jednu grešku, koju ću ja svakako uočiti.“
,, U krajnjem slučaju možeš je sama izmisliti“ nepoznat glas prelepe pratilje, pratio je smeh u prostoriji.
Veoma brzo su sele za trpezu, i tražile piće, hranu sam im donosio po potrebi, brzinom koju sam vezan mogao da postignem.
,,Donesi nam pepeljare i piće u dnevni boravak“ posle završene večere, postalo je opušteno, ne za mene, ja sam srećan i dostupan, samo da je gospodaričin pogled na meni. Upalio sam im cigarete, i krenuo da sisam stopala svojoj gospodarici, nikada nisu bile dovedene u pitanje obaveze, koje su se bez pogovora morale izvršavati, nebitno ko se nalazio u stanu.
,,Izuj cipele, prijaće ti masaža jezikom“ gospodarica se obratila drugarici i nogom mi je gurnula glavu na stopala svoje prijateljice.

Osetio se opor miris, kad sam uzeo palac u usta, ceo dan je bila na štiklama, ukus fantastičan. Svaki prst sam joj polako lizao i jezik zavlačio između njih, dok sam ispod oka posmatrao, Silviju, tako se zvala prelepa gošća. Uvlačila je dim cigarete i opušteno pušila, videlo joj se na licu da uživa, koliko u razgovoru sa gospodaricom, toliko u mojim ustima i jeziku. Prolazili su momenti, koje nisam vremenom mogao spoznati, preplitali su se prsti i stopala, nisam više znao, čija su mi u ustima. Samo sada, pogled mi je bio na prizoru koji je ubrzao moj dah, gole boginje su bile u ekstazi dodirivajući svoja međunožja i ližući jedna drugu. Pokušavao sam na svaki način da zadržim nožne prste u ustima, što je bila nemoguća misija. Sve dok nisam čuo glas gospodarice, da priđem i ližem guzicu njenoj ljubavnici. Raširila je guzove, otvarajući prolaz za moj jezik, koji je upao u vlažan čmar. Svom snagom pokušavala je što dublje da ga primi, olakšavajući moj napor da je zadovljim na najbolji mogući način. Gospodaričini prsti doprineli su ekspoloziji i jecajima koji su otvorili nezamislive dimenzije ekstaze u koju smo bili usisani.
,,Donesi nam piće!“

Sputan, ukočen, vratio sam se sa poslužavnikom, pred gospodaricu koja je pušila cigaretu i rukom pomerala glavu ljubavnice, zabijajući je u svoju pičku. Klečao sam sa pićem namenjen gospodaricama i gledao u pod, jer sam osetio pogled, koji me je zalepio u prostoru i vremenu. Ne znam kad sam osetio olakšanje i smanjenu težinu poslužavnika, samo sam čuo glasove, dok su pile belo vino i polako se opuštale pretvarajući svoje glasove u šapat. U polumraku su ležale i zagrljene tonule u san. Gospodarica je zaspala, čuo sam ravnomerno disanje, lice joj nisam video, jer mi klečeći položaj ispod njene postelje, nije dozvoljavao prizor, vredan beskrajno mnogo iluzija, koje sam stvarao o njoj.
Tada sam osetio stisak na bradavicama, stisak noktiju, zarivenih u moje grudi. ,,Zapali mi cigaretu i gledaj u mene, nemoj slučajno da ustaješ… ostani na kolenima… ispred mene.“
Silvija je pušila, i jednom rukom do krvi je zarila svoje nokte.
,,Neću da čujem ni uzdah, ni treptaj.“

Štipaljke koje su bile vezane lancem, predhodno zakačene na bradavice izranjavane od noktiju, vukla je stvarajući neizdrživu bol. Glavu mi je spuštala ispod svoje guzice, sve vreme gurajući prste u pičku sa kojih se slivao obilni ejakulat na moje lice. Nisam siguran ko je više uživao. Silvija u sadističkoj euforiji ili ja u bolnoj ekstazi, provučenoj kroz sanjive reči gospodarice ,,dozvoljavam ti da ga satreš, ljubavi moja… toliko robova čezne za mojim čmarom…“

Svršila je u kricima, istovremeno pišajući u moja usta, snažnim mlazom, koji sam jedva uspevao da progutam. Nežno sam joj polizao pičku od mokraće i sokova njenog svršavanja i odneo je u krevet, pored gospodarice. Sklupčale se pored nje i osmehom mi pokazala zadovoljstvo i olakšanje, oči su joj se sklapale i pokazale mi mesto gde da klečim i posmatram dve gracije. ,,Robe… sutra ćeš biti moj wc… zaslužio si…

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
miro

Odlicno, ima li nastavka

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x