četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Slatka trojka

Slatka trojka

Zdravo mi smo par u kres vezi. Ja sam Marko i moja intimna drugarica Jelena smo već 6g skupa. Oboje imamo 35g. Oboje smo prirodni. Imamo puno zajedničkih tema. Ne živimo skupa. Viđamo se često. Redovno se seksamo u svim pozama.

Ja sam prvi put jebo u 23g Bio sam nesiguran stidljiv dok nisam probo pičku i otad sve je bilo normalno Imao sam par tih kres veza Odkad sam s Jelenom druga mi i ne pada na um. Ona je onako šlank crvena kosa. Tjelo joj baš lijepo nema celukita po guzi sise omanje, pička sa malo dlačica. U mene je kita oko 16 cm obrezana Sve je bilo dobro ovih 6g. dok u zadnje vrijeme Jelena se počela zanimati za djevojke.

Kad god smo sjedili u kafiću, parku, plažama. Svaku je gledala, komentarisala. Meni je bilo čudno pa sam pomislio da me želi ostaviti i biti samo s curama. Nju su zanimale mlade cure. Onda jednog dana sasvim nenadano mi priznala da voli i cure. Kaže mi da želi probati. Bio sam bez riječi. Nije htjela da mi iza leđa radi Pa je zato mi rekla da probamo trojku. Nisam imao ništa protiv, a dobro mi došlo da promjenim rupu.

Pošto u našem gradiću je takve cure teško naći. Šetajući tako po parku naiđeno na neke mlade cure koje su nas gledale ispod oka. Bile su baš slatke zgodne ljepuškaste. Jedna od njih nam priđe onako plava plave oči medena utegnuta tražila da pripali cigaretu. Ta mala je Jelenu odmjeravala. Jelena je bila u ljetnoj haljini najlonke. Ostade s nama pričajući. Tako se upoznasmo. Primjetio sam da i ona voli žensko. Otišli smo skupa na piće. Posle ja otaišao kući a njih dvije su ostale. Nakon dva dana mi Jelene reče da je s njom bila i da su se mazile.

Pristala je na seks u troje. Otišli smo kod Jelene u stan. Sjedili pili piće. Poslije smo se počeli skidati svo troje i uzajamno dirari grliti. Mala je imala predivno tjelo guzu sise pičku. Ja nisam žurio već pustio njih dvije da se maze ližu jedna drugoj pičku sise. Bio je to predivan prizor onako glasne stenjale pičke navlažene jezici. Mislio sam da ću svršiti.

Poslije smo ja i Jelena počeli skupa da je ližemo. Ja sam joj sise guzu počku jeo. Kita mi već bila spremna da joj stavim bila joi pouska pa sam hoj ga zabio naglo. Zastenjala je. i tako sam mjenjao poze. Poslije je zajahala na meni a Jelena joj lizala cjelu divljački. Obje su znale svršavati

Nakon dužeg vremena počeo sam im u usta svršavati. njih dvije su se oblizale i progutale mi spermu. Tako smo se počeli viđati u troje. Jelena i ona nekad nasamo, a nekad ja i ona.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x