utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Slučajni sex sa teen parom

Slučajni sex sa teen parom

Pozdrav. Zovem se Miki imam 21 g. sex nekad imam A nekad nemam. Između toga se nekad i sam zadovoljan. Ja sam pored toga voajer, nudist. Volim gledati gole cure, žene, a isto tako krišom gledati parove u parku, kraj rijeke i sl kako se jebu. To dugo već radim mada znam nekad i krenuti koju klinku i sl. nabrzaka.

Ja sam inače sitne građe v168, 59, kita oko 14 cm. Da skratim!!! Ispričaću vam nešto što mi se desilo prošlog ljeta. Pošto volim i noćni kupanje golo. Cesto tako ljeti se navečer goli kupamo i zezamo. Jednom sam navečer spontano otišao sam oko 22 h. bilo je tih noći pretoplo oko 29 . na toj plaži nigdje nikog. skinuo se gol i kupao sjedio onako opušteno. Kad nakon pola sata ugleda neki mladi par došli i stali sa strane između dva grma kraj vode. neznam možda su me vidjeli A ja sam tad gol stojao u vodi.

Poslije sam se malo približio da vidim šta rade mada sam pomislio da onako Sjede ljubakaju s. e. Čim sam se bolje približio bogami oni se već napola skinuli bili su to tinejdžeri slatko oboje oralno su se već odmah mi se dugo. Poslije sam se odmakao i ušo u vodu jer je mjesečina počela ih objašnjavati i vidjelo se. poceo sam se opet kupati i opet ih gledo ispod oka oni su se i dalje dirjali ona mu pušila A onda su sve poskidali sa sebe. uhhha ja sam onda izaso iz vode gol kita mi se već digla.

Zamislite ugledali su me . . . i ništa oni su se vec počeli jebati. . . uopšte ne obraćaju pažnju. . A ja sam onda sjeo na deku i onako lagano počeo drkarti gledajući ih. iza grma. . . . počeli su se pravo jebati. . . uživao sam. . . A onda stadoše na trenutak. . čujem ih kako govore. . . ajde zovni ga s nama. . . uh A ja sav nekako zbunjen. . . dođe taj momak i reče ajd snama u društvo. neznam Jel san ili java???pitam se. .

Upoznali smo se . . A ja im predložio da dođu na moje mjesto imam deku udobnije je A i ne vidi se. . . oni ustdose i predjese kod mene. . . bili su oboje goli. . . A cura mi reče da traže tako još nekog za trojku. pali je to. legli smo na deku ona je izmedju nas i počeli smo je ljubiti dirati za sise A ona nas dvojicu za kite. . . i tako nastavili predigre. . . A onda je ona nama okrenula guzu i pocela pušiti nam kite A mi njoj picku i guzu. . .

Počelo je ono pravo cura je bila onako slatka jebozovna predivno tjelo guza ko bombona picka slatka mirisna uska u njega je kuta bila manja od moje tanka. . on je isto bio sladak lijepu guzu imo. . . onda je on počeo da je jebe. A ona meni još pušila. . . uživao sam . . . A onda mi reče ona aj me sad ti jebi. . . Ja sam je odmah zguza jebo gurno sam joj al pića joj uska bila. . . svidjela joj se ahhhhh rekla uh kako je vruć. . . al on me je nekako gledo injezikom se oblizivo dok sam mu curu jebo nisam ga vadio ona je baš stenjala. . . . baš je slatki kad jebes tuđe cure😂😂😂.

A onda sam ja lego nal ledja i ona je meni opet pušila A on njoj malo guzio i onda se i on priključio pusenju mog kurca oboje su mi pušili. . . poslije je on izvadio kremeu iz djepa i namazi je sebi guzu. prstom je sebi tako guro . . A onda je on nju počeo lagano zguza ja sam prišao njima otpozadi njega sam zagrlio oko struka on mi šapnu i reče želim ga u guzu . . uhhh kako je imao i on lijepu glatku i slatku guzu. . .

Ja sam onako polako ugurao i ušo je . . . on mi reče toooo vooim aaaah uživao je kao i ona . . . baš je bilo prekrasno mmmm topla guza je bio sa. m ga dok je on curu jebo u isto vrijeme zguza nismo stajali A onda smo se zamijenili. . . ona je legla na deku raširila noge on mi namaze moju guzu immetnuo svog crvića. . . ma naprosto je uživao. A onda mi je svršio u guzu. . .

A ja sam onda njegovu curu jebo još . . baš sam je poderao svrsavala je ko luda . . . . onako kurvanjski. . . i napokon sam i ja počeo svršavati. . . svršio sam im u ussta . . . pojeli su mi spermu i oblizali kitu. . . bilo je predivno. . . s tim tinejdžerima. . . poslije toga ušli smo u vodu kupali se . . . osvježiti se. . . i tako smo se znali često nalaziti. . . u troje. . . .

No o tome u drugim djelu slijedeći put. pozdeav

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x