utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Šta znači ako vaša partnerka plače tokom ili posle sexa?

Šta znači ako vaša partnerka plače tokom ili posle sexa?

Suze u krevetu nisu baš rado viđene, pogotovo ne tokom sexa. Ali to je realnost i takve stvari se dešavaju. Pravo je vreme da saznate neke stvari o tome.

Ne postoji situacija u kojoj bi poželeli da vaša partnerka plače u krevetu, međutim to ne znači da takvu scenu nikada nećete videti. Ako je do tog trenutka sve bilo normalno i ako je niste povredili ili slično, njene suze tokom sexa mogu biti znak opuštanja i oslobađanja negativne energije iz tela. Pokušajte da ostanete mirni i pribrani, ne prihvatajte to ništa lično i izbegavajte da se povodom toga oseća nelagodno.

Pa, zašto se to zapravo dešava? Kada osoba doživi orgazam, mozak oslobađa oxitocin. Međutim, nekada mozak ne može da obradi ogromne količine podataka koje prima tokom sexa i da bi ubrzao stvari, on ispušta „rafal“ emocija, koje nekada mogu da dođu u formi suza.

U nekim situacijama, receptori i deo mozga zadužen za emocije mogu kasno registrovati sve osećaje i upravo tada se suze pojave, kada ih najmanje očekujete. Tako da, momenat kada doživi orgazam može biti pravi trenutak da se telo izbori sa oslobađanjem stresa, pa tako nastaju suze. A ne zbog toga što je niste „odvalili“ kako treba.

Kada žena ne doživi orgazam tokom sexa, ona tada može da iskusi suprotnu situaciju, nagomilavanje stresa – i tada opet nastaju suze. Svo zadovoljstvo koje se nagomilavalo tokom sexa, na kraju opet mora nekako da izađe iz tela. Ovaj put, umesto orgazma, to bi bile čiste emocije, koje opet, dolaze sa suzama. Emotivno olakšavanje može nekada da dođe i u formi smeha, pa se nemojte uplašiti ako počne nekontrolisano da se smeje.

Međutim, ako žena plače posle kompletnog čina sexa, moguće je da prema vama gaji extremno jaku ljubav i da je emotivno dirnuta i zbog toga ima dovoljno razloga da zaplače. Gledajte na to kao na emotivni ventil, koji pokazuje koliko je njoj zapravo stalo do vas.

Ako ste je nedavno upoznali ili imate samo sex šemu, budite pažljivi ako se ovo desi. Ako želite ponovo da je vidite, dobro razmislite kako ćete postupiti u takvoj situaciji. Pre svega, proverite prvo da li ste vi uradili nešto pogrešno ili je na neki način povredili. Kada utvrdite da je fizički OK, jednostavno joj pružite maramicu ili slično. Tada će se verovatno osećati pomalo ranjivom, pa je poslednje što želi to da se zbog vašeg nekog postupka oseća još gore.

Muškarci neke stvari ne razumeju, pa je bolje da ne reagujete naglo- ako vaša partnerka pusti suzu tokom ili posle sex

Izvor: www.tsbmag.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x