utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Strast u letnjoj noći

Strast u letnjoj noći

Vraćali smo se iz Budve na kraju upravo savršenog letnjeg dana, nebo je već bilo posuto zvezdama i cestom su retko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvišno pričao o proteklom izletu i mestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom telu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom telu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale dugmiće na košulji… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove gaće, a on se samo nasmešio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Budve. Mazila sam mu topla jaja i kurac kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osećam kako se ukrućuje, kada se  proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo  legoh na njegova  kolena s željom da mu popušim prekrasni kurac.

Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osećala bih svaki put kada se napali. Taj kurac jednostavno bi promenio miris kada bi bio napaljen. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim – velik i tvrd, spreman za ubod.

– Obožavam tvoj kurac – rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući pljuvačku sa svojih usana.
Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smešak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala kurac i mazila ga licem, lizala  duž cele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra ribica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da je uteši kurac. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i uterala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne hronike.

No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj ceste i praktički mi naredio da izađem van. Zakoračih iz auta u neki verovatno lepi predeo kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pevačice. Uopšte mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam bledo stajala na cesti. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli  na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno  uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim telom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male letnje krpice i bacale ih na auto. Za nepuni minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Poseo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno lizati ribicu.

Osećala sam kako njegov jezik tek nježno dodiruje “slabu tačku” moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do li čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

– Jebi me!
– Neka, sad vidiš što ti meni radiš – odgovorio mi je s pobjedonosnim smeškom na usnama.

A onda se svojski prihvatio obrađivanja njemu najdraže stvari na svetu. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki  verovatno nisu ni skapirali o čemu se ovde radi.

A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih pantalona, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pičkicu”. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj “radni” tempo i stao me silovito jebati.

– Oooo, jebi me… jebi me – vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pevačice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, celi kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me jebe u oslobađajućem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, nego nisam htela da ova čarobna igra završi bez mog svršavanja.

– Jebi me odpozadi – naredih mu, a on me bespogovorno poslušao.

Začas smo promenili pozu. Ušetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego prije, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio.

I napokon svrših, snažno u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu da produbim vreme ovog opojnog užitka. Odmah potom izvadio je batinu i smestio je među moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući  njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajući svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.

Tako je naš savršen dan završio savršenim jebanjem. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih čine trajno nezaboravnim.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x