utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Šumadinac

Šumadinac

Poslao ga moj brat. Bili su drugari, znali se sa studija u Kragujevcu, pomogao mu je i da se zaposli. U Crnu Goru je došao službeno, na 15 dana, popravljao i montirao neke servere. Dok ne nađe hotel smjestio se kod nas kući.

Lijep, zgodan, krupan, crnomanjast, 37 godina, mlađi od mene desetak. Pravi apolon, ali mi se svidio na prvi pogled, pun humora, veseo. Prve noći spavao je sa mnom u bračnom krevetu, žena kod kćerke u njenoj sobi. Cijele noći je hrkao, prdio, trljao ogromnu kitu skoro dignutu kitu rukom i par puta me zagrlio i privukao sebi onako u snu. Naravno da ja nijesam spavao. Po prvi put sam spavao s muškarcem u istom krevetu i sve mi je to bilo čudno, neobično. Jedva sam čekao jutro. Nakon što smo popili kafu i malo razgovarali svi smo otišli za poslom i Šumadinac i žena i ja.

Dan je bio naporan, turistička sezona, gužva, stotine ljudi i tako do devet naveče. Obično dođem kući ranije, tamo oko 4 – 5 , ali tog dana je šef tražio da primimo neku isporuku koja je satima kasnila. Kad sam se vratio kući naš gost, moja žena i kćerka su večerali. Priča neka neobavezna, gost je opet morao sa mnom u sobu, jer nijesam donio madrac iz hotela. Prosto sam u onoj gužvi zaboravio. I da ne dužim, onako umoran otišao sam da legnem odmah poslije večere nadajući se da ću uspjeti onako umoran da zaspem prije Šumadinca.
Tako je i bilo, makar dok se nijesam probudio, a onda šok. Zapravo sanjao sam kako me moja Sanja ljubi, a zatim mi puši, ljubi i gricka kurac. Uh, kako mi je prijalo. Pulsirao sam, stenjao i onda taman kad sam htio da svršim uhvatio sam je za glavu i nabio joj ga do jaja. Ali, problem je bio što moja Sanja nije imala kosu, niti tri dana staru bradu. Probudio sam se u trenutku dok sam svršavao u usta mom Šumadincu. Šok. Nijesam znao šta da uradim, šta da kažem. Ta ljudina, taj apolon mi je još masirao jaja i oblizivao glavić. Na moje veliko iznenađenje prijalo mi je, kurac nije padao. Oči su mi se polako privikavale na polumrak sobe i uspio sam da vidim da mi je skinuo gaće, ali k da je on bio potpuno go.
-Šta uradi čovječe ? – jedva sam prošaputao.
On se osmjehnuo i bez imalo stida odgovorio: – nijesam mogao da odolim. Imaš tako dobru kurčinu…
– Bježi bre. Obrukao si me… ne znam da li da te ubijem…
– prijalo ti je, ne viči, probudićeš Sanju… kita ti ne pada… prijalo ti je… – pričao je nepovezano.

Shvatio sam da je pijan ili bar dobro pripit. Nastavio je da me grli i u jednom trenutku opet je stavio moj kurac u usta. Istovremeno mi je masirao jaja. Ludilo, ali mi je prijalo. Ipak, sam nekako uspio da se otrgnem i ustanem. Otišao sam u kupatilo i dugo se tuširao. S jedne strane osjećao sam gađenje, a sa druge kita mi se dizala na samu pomisao da mi je ispušio kurac. Naravno od spavanja više nije bilo ništa. Ostatak noći proveo sam u dnevnom boravku. Čvrsto sam bio riješio da ga ujutro ispratim, ali sam gledao da to bude kad Sanja ne čuje. Nijesam želio da ona bude prisutna, jer budala možda i pomene sinoćnu moju bruku. Za doručkom smo ćutali obojica, Sanja se s ćerkom spremala za posao. Napokon su i otišle.
– Kad se vratim s posla neću da te vidim. Jasno? – nijesam htio da okolišam.
– Jasno. Nećeš me vidjeti. Ali, prijalo ti je… baš ti je prijalo… Nasmijao se nekako veselo i samozadovoljno. Baš si uživao. Mene ne možeš da lažeš. I opet se nasmijao.

Nijesam htio da se raspravljam, ustao sam, pokazao mu vrata i izašao, dobacivši da kad izađe zaključa i ključ ostavi pod otirač.

Na poslu je bila gužva, kao i prethodnog dana, ali ja sam bio rasijan. Misli su mi lutale, prisjeao sam se sinoćnjeg pušenja. Prijalo mi je, morao sam sebi da priznam. Čak mi se i kurac u nekoliko navrata digao. Pa nijesam valjda peder? – vrtjelo mi se kroz glavu. Više puta mi se dešavalo da su me startovali muškarci, u ovim godinama i znatno mlađi ali me to nije nikad privlačilo, mada mi je godilo jer sam još uvijek bez stomaka i otromboljenosti bio veoma zgodan čovjek. Sad sam prosto bio zatečen sopstvenom reakcijom.
A onda tamo oko podne šef mi je tražio ključeve od sefa, koje sam ja zaboravio kući. Psujući sebe, nazvao sam taksi, samo da ne gubim vrijeme tražeći parking. Dolazim ispred kuće i vidim ženin auto ispred, vidim i auto našeg gosta, kragujevačke table. Obhrva me sumnja. Tutnem taksisti novac i rekoh da me ne čeka. Kad sam pokušao da uđem, ulazna vrata zaključana. Šta je ovo pomislim. Nije valjda… ma nije. Čovjek se pali na muške. Ipak, pođem na vrata od zadnje terase, ona se nikad ne zatvaraju. Na terasi se izujem i polako na vrhovima prstiju uđem u kuhinju pa u mali pa u veliki hodnik. Sumnje više nije bilo, čulo se da je jebačina u punom jeku. Polako sam se primicao vratima naše spavaće sobe. Šumadinac je razvaljivao moju ženu. Ona je ispuštala glasne uzdahe svakom kad bi se zabio u nju. Očigledno joj je bilo lijepo. Ona ljudina ju je razbijala. Mogao sam da vidim kako joj je stavio noge na svoja ramena i kako je jebe sporo i snažno. Šta mi nije sve prohujalo kroz glavu, od toga da ih ubijem do toga da ga izvadim i da im se pridružim. Moja Sanja, moja Beograđanka na koju sam bio najponosniji Budvanin. Jebe se u našem krevetu s čovjekom kojeg poznajemo tek dva dana. Užas. Ubrzo je počela da svršava, glasno, brzo, ponavljajući to, to, to…

Izašao sam dignutog kurca iz hodnika, izašao polako preko terase, uzevši prethodno ključeve od sefa i aktivirajući kameru u dnevnoj sobi i ispred ulaznih vrata.
Na poslu sam pregledao snimke. Sanja i naš gost su ostali u sobi još sat vremena. Poslije mu je skuvala kafu, pričali su, on ju je mazio, smijali su se… Onda ju je još jednom izjebao na našem kuhinjskom stolu i otišli su. Naravno, sačuvao sam snimak, ostao na poslu do pet i otišao kući. Sanja se ponašala normalno, pričala o svemu i svačemu. Ja sam ćutao. Želio sam osvetu, ali nijesam znao kako.

Sjutradan se sve ponovilo. Na kameri sam pratio kako oko deset dolazi prvo Sanja a onda i Šumadinac. Rekoh šefu da moram kući, Sanji nije dobro. Isto kao juče, ulazim preko terase, u hodniku već čujem da se jebu. Ali se ovog puta ne zaustavljam. Ulazim u sobu dok se Sanja nabija na ogromnu debelu kurčinu. Kad me je vidjela onako razjarenog, sa mojih 130 kila i dva metra visine, vaterpolistu iz mladih dana, nije bilo ni čudo. I Šumadinac je umro od straha, bacio sam ga onako gologuzog na patos jednom rukom. A onda sam i na svoje i na njihovo iznenađenje otkopčao šlic, izvadio polupodignuti kurac i rekao mu : – Puši!
Nije mu trebalo dva puta reći. Prišao je i počeo da občizuje moj glavić. Kurac mi se u trenutku ukrutio. Sanja je gledala iz ćoška s jastukom u naručju
– I ti kurvo, puši i ti!

Prišla je i ona. Oboje su naizmjenično uzimali kurac, oblizivali ga… On mi je milovao jaja, butine, prelazio jezikom do čmara… Sanja je bila zbunjena.
Onda sam joj rekao da donese neku kremu, što je ona i uradila. Šumadincu naredim da legne na krevet, a njoj da mu namaže čmar. Ne zbog njega naravno, već zbog mene, da me ne boli. Naslonio sam mu glavić na čmar i počeo pllako da ga otvaram. Onako tvrd vrlo brzo sam bio unutra. Po prvi put u muškarcu, ali mi je prijalo. Jebao sam i Sanju ponekad tako. Hvatao sam sve žešći ritam i vidio sam da šumadijskom apolonu godi moja kurčina, a to nijesam želio. Šumadinac je rukom privukao moju ženu i bukvalno joj nabio usta, jezik, nos u njenu pičku. Nakon par trenutaka nije mogla da izdrži, a da ne pusti krik iz grla. To me je još više uzbudilo, kurac je pulsirao. Osjećao sam šumadinčeva nabrekla jaja. No, ipak htio sam da ga napunim svojom spermom, onako kako je on punio moju ženu. Svršio sam silno, izvadio kurac i sjeo u fotelju. Noge su mi drhtale. Mislio sam da je to kraj. Ali, ne. Šumadinac se ispravio,okrenuo Sanju licem prema meni i nabio joj kurčinu u pičku. Ja sam je uhvatio za kosu i natjerao je da mi puši. Kurac mi se opet dizao kako je Šumadinac hvatao ritam. Jebao ju je ludački, navlačeći je na kitu. Svršavala je nekoliko puta. Osjećao sam kako se grči. svršio je u nju tako glasno da sam mislio da mu nije dobro. Okrenuo sam je prema sebi, bila je sva ulijepljena spermom i nabio joj ga do jaja, odjednom, kako inače nije voljela. Nije se bunila, iako sam imao znatno veći i deblji kurac od Šumadinca. Nakon vrlo malo vremena i ja sam se ispraznio u njoj.
Nastao je tajac. Svi smo troje ćutali. Svašta mi se motalo kroz glavu… znao sam samo da je to seks koji nikad neću zaboraviti.

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mladen

Bitno da ti nisi dobio u guzu , dobro da si ih izjebo svaka čast

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x