utorak , 20. oktobra 2020.
Početna / Erotske priče / Supruga i svastika

Supruga i svastika

Jutros okrenem suprugu na bok i prislonim joj već tvrd kurac na guzu. Jako lijepu i nježnu guzu ima. Volim je ljubiti u leđa dok je guzim. Prislonim kurac na pičkicu, bar sam mislio da je tu pičkica. Uđe glavić a ona se pomjeri i kaže… nije tu, to je guza. Lijep osjećaj pogriješiti…

Stavi ga ona svojom rukom, gdje treba i uđem u nju do kraja, do muda. Osjetio sam kako mi glavić dira grlić materice.
Desnom rukom je uzmem za plavu kosu a lijevom za njene velike grudi koje jos lijepo izgledaju za njenih 50 godina.

Inače ona i njena sestra su različite i građe i boje kose. Moja supruga je niža sisata brineta, a njena mlađa sestra viša prirodno crvenokosa. Uvijek sam volio zamišljati kako ližem tu mekanu svastikinu pičkicu prekrivenu crvenim nježnim paperjem. Kako su se obje ofarbale u plavo izgledaju jako slično i moja fantazija je dobila drugu dimenziju. Često, skoro uvijek, kad guzim suprugu zamišljam njenu sestru. Zato volim da je jebem dogy stilom. S leđa njih dvije sada izgledaju identično.

I moja supruga voli da ga prima s guza najviše. Uvijek svrši kada osjeti pulsiranje kurca dok izbacuje spermu i trenutak kada sperma šprica u nju. Ne voli kad ga vadim, a ja volim kad mi ponekada na kraju izdrka svojim malim nježnim damskim rukicama, a sperma šticne po njenim grudima i podbratku.. Perfektno to radi…. ali ona, ipak, više voli spermu u sebi.

Digao sam je u klasičnu dogy pozu i opet uhvatio za kosu istežući joj vrat prema nazad. Uvila se koliko je mogla, a osjetim koliko se otvorila da je mogla da primi kurac duplo duži i veči od mog.

Počela je da svršava, a tada nevjerovatno stisne pičkicu i ona bude tako uska da kurac više nema prostora da ide na stranu nego se može samo išpricati naprijed… duboko u nju. Počeo sam svršavati i rekao … znaš da nisi žena za jedan kurac. Treba još neko da osjeti ovu ljepotu. trebaš da se guziš. Ti si stvorena da budeš kurva.

Ovlažila je u trenutku kao da se popišala i počela orgazmično teško disati. Svršavala je… kao da pada u nesvijest.
A ja sam dok sam grubo izbacivao spermu duboko u nju i pljeskao je po guzovima zamišljao kako joj punim sestru.

Hvala im i jednoj i drugoj što postoje. volim ih obje. Jednu guzim, a na drugu drkam….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *