četvrtak , 13. jun 2024.

Tamara

S Tamarom radim 15 godina. Od prvog dana sam imao merak na nju. Dobra pička, rasna. Plavuša. Udata za čovjeka starijeg 17 godina od sebe. Nejebana. Željna kurca. I ja zeljan da je pojebem. Ali, ona se čuvala, muž opasan lik, policajac. I godine su prolazile. Ostarasmo i ne pojebah je. A onda kad sam izgubio svaku nadu desilo se.

Kraj godine, pišemo izvještaje, gužva na poslu. Završava se već i radno vrijeme, ostajemo ona, ja i još par kolega. Gledamo u onaj izvještaj, padaju papiri, ona ih skuplja ispod stola, ja se ubuljio u njeno dupe. Poče kurac da mi se diže, pa još kad pogledah u njene sise, a kita već porasla. Bi me sramota i izađem iz njene kancelarije. U hodniku zapalim cigaretu kad eto i nje. Pita me:
– Što si izašao napolje?
– Da zapalim.

Ona me gleda nekako sumnjičavo. Kurac počinje opet da buja. Osjećam se kao da mi je dvadeset, a ne 54 godine. Opet me pita šta mi je. I onda joj oči pođu dolje. Bilo joj je sve jasno. U trenutku. Nasmiješila se i krenula da ide. Ne znam zašto uhvatio sam je za ruku, pribio uz sebe i poljubio. Osjećao sa da drhti, ali se nije branila. Potrajao je taj poljubac nekoliko trenutaka, a onda se otrgla i otišla u kancelariju. Ja sam se osjećao kao budala. Ostao sam tu još par trenutaka i ušao u svoju kancelariju nesposoban da se koncentrišem na izvještaj.

Nakon dvadesetak minuta čuo sam da se kolege smiju u hodniku i odlaze. Završili svoje. I dok sam polako počinjao da pakujem stvari otvorila su se vrata. Tamara. Bez riječi mi je prišla i poljubila, zapravo ugrizla. Počeli smo ubrzano da skidamo jedno drugo. Ma kakva predigra, kakvi bakrači. Tamara je bila lavica, s obje ruke mi je otkopčavala pantalone, skidala gaćice, grizla ujedala, gotovo pocijepala košulju. Za tili čas sam ostao samo s kravatom i u čarapama. Kurac mi je pulsirao, slinio, a ona ga je stezala kao da želi da ga odvali.
– Jebi me… Jebi me… dahtala je promuklo.

Skidao sam joj košulju, otkopčao brus. Bradavice iskočiše napolje. Tamne na još uvijek bujnim sisama. Zagrizem i pređem vrhom jezika, ona zastenja i počupa me snažno za kosu.
– Jebi me. Neka to… Jebi me…

Nije više bilo čekanja. Zadigoh joj suknju, strgoh gaćice iz kojih pokulja miris napaljene žene. Bila je sva vlažna, kao da je već jebana. Obalimo papire sa stola. Ona se nasloni leđima i gotovo u trenu ga nabih cijelog u vrelu Tamarinu pičku. Jeknula je toliko glasno da sam za tren zastao. Ali samo za tren. Gurao sam ga kao nikad, jako, divlje… Gledali smo se u oči i divlje dahtali. Kakva jebačina. Činilo mi se da traje vječnost. A onda sam osjetio da ću da svršim, kurac je bio nabrekao, činilo mi se nikad tvrđi. Pokušam da ga izvadim, ali ona ne dade.
– Ne, jebi me… Oću unutra… jebi me…

Počeo sam da ga zabijam u jakim i dugim trzajima. Kad je u nju pokuljao prvi mlaz sperme vrisnula je kao da je neko udario što je i meni izmamilo duboki krik iz grla. Pomislio da smo se sigurno čuli na ulici, ali bilo me je briga pa da se i njen muž i moja žena nalaze pred vratima. Svršavali smo zajedno. Glasno! Nabio sam joj sve što sam imao i ispraznio u nju.
A onda smo ostali zagrljeni nekoliko, ja u njoj, dok me je čvrsto privijala uz sebe.

Tog popodneva jebali smo se još dva puta, s istim žarom, ludilom… Tamara je u avgustu sledeće godine rodila sina. Znam da je moj.

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
djino

bravo!!!!

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x