utorak , 23. april 2024.
Početna / Erotske priče / Tašta i ja

Tašta i ja

Moja tašta, 58 godina niža ženica mršava sa solidnim finim sisama je često gostovala kod nas kući. Taštu sam veoma često masirao i to u prisustvu moje supruge.

Jednom prilikom joj kažem skini majcu kako bi mogo da stavim ulje i da te izmasiram kako treba. Moja žena joj kaže tom prilikom stvarno majko šta se ustežeš mi smo naši. Tašta sedi na stolici, skida majcu i ostaje samo na brushalteru. Sipam joj ulje na leđa i počinjem s masažom.

S obzirom da je bilo letnje vreme nakon masaže moja tašta ostaje u brushalteru za stolom da pijemo kafu. Te večeri idemo na spavanje i ja hvatam moju ženu i počinjem da je jebem baš žestoko. Prilikom seksa namerno jebem moju ženu da se čuje pljuskanje. Te večeri sam bio veoma napaljen a to je videla i moja draga.

Ujutru me tašta budi oko osam pijemo kafu a moja ženica a je već u 6 ujutru otišla na posao. Nakon ispijene kafe ja mojoj taštu nudim da je izmasiram a ona rado pristaje. Počinjem sa masažom vrata nakon čega joj kažem okreni se i stavi ruke na naslon od stolice što ona i čini. Podižem joj majcu na leđa i počinjem da masiram đonji deo leđa, onda joj polako zavlačim ruku u predelu mišice i kažem ovde imaš jednu tačku i to veoma boli. Masiram joj taj deo palcem dok su mi ostala četri prsta odmah iznad njene sise.

Nastavljam sa masažom i onda počinjem jednim pokretom da joj od zadnjeg dela leđa prolazim ispod same sise dodirujem je lagano a moja taštica ćuti. Kada sam video da mogu da iskoristim situaciju počeo sam da joj jednom rukom masiram sisu a matora kurva ćuti i ništa ne priča. Završavam masažu i kažem joj da se istusira kako nebi od eteričnih ulja umazala garderobu. Odlazi u kupatilo čujem tuš i nakon jedne minute ulazim u kupatilo kažem tašta samo da operem ruke.

Kaže mi tašta važi i okreće mi leđa kao da joj ne vidim sise a guza sevnula ispred mene. Kurac mi je bio kao kamen, nisam mogao da izdržim svuko sam čas trenerku I uhvatio taštu za sise. A ona meni kaze zete ti bi još da masiraš. Prebacujem jednu pa drugu nogu ulazim u kadu i dragoj tasti moju kurčinu stavljam između nogu. Ona se dupetom guzi i počinje da se trlja.

Kada je navlažila svoju matoru pičku nabio sam joj moj tvrd kurac I razvalio od jebanja. To smo radili svakog jutra dok je bila kod nas u goste. U priči sa taštom rekla mi je da je uvek kad bi došla kod nas u goste slušala kako joj jebem ćerku i da ju je to palilo. Tom prilikom mi je priznala da kad bi otišli na spavanje dok sluša pljuskanje i uzdahe njene ćere mazila svoju pičku i zamišljala kako bi bilo da je ona na njenom mestu. Od tad ja I tašta redovno imamo seks i veoma nam je lepo.

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miksi

Kakva mama takva i ćerka. Čim se one tako ponašaju i ne libe se jedna od druge primile su one kilometre kurca. Iskusne jebacice definitivno.

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x