utorak , 20. oktobra 2020.
Početna / Erotske priče / Tata to radi bolje od tebe

Tata to radi bolje od tebe

Ja sam još u nedoumici dal moj tata tuca moju suprugu. Naime, kad god je moja žena isla na kupanje, ja sam joj pomagao da istrlja ledja.

Jednog dana sam namestao luster, a žena je krenula na kupanje. Hteo sam da podjem sa njom, ali ona mi je rekla radi ti to, pomoći će mi tata. Inace to je moj tata ali ga i žena tako zove. Bio sam malo začudjen, i to je tako prošlo. Ali sledeci put, supruga polazi u kupatilo, ja krećem za njom, a ona kaže sedi odmori, pomoći ce mi tata ionako to radi bolje od tebe! Počeo sam da se bunlim, žena se samo nasmesila i produzila u kupatilo a tata za njom.

I onda sledi pravi šok! Kad sam pogledao mamu i pitao je šta se desava, i ona mi je rekla ma sedi gledaj tv, pomoći će joj tata, vidiš da sama kaže da tata to bolje radi od tebe! Pomislio sam ovo kao da mama namesta tati da tuca rodjenu snajku.

Na kraju je postalo normalno da tata trlja ledja mojoj ženi ali sad je problem što je to počelo i da me pali! Cesto sam čim oni odu u kupatilo, drkao kao lud.

Sad sam u konfuziji, da li tata stvarno tuca moju ženu, da li žena pristaje da se tuca s njim jer se uopšte ne buni, da li mama stvarno namesta snajku tati i uživa što je on tuca, ne znam ni sam. Sve mi liči na to ali nisam 100%siguran.

Voleo bih da čujem i ženske i muške komentare i mišljenja. Pozdrav svima.

10 komentara

 1. Pa izgleda da je tuca i da i njoj prija stara iskusna kurčina. Mogu da zamislim kako je počelo-kad je prvi put uhvatio otpozadi snajkicu za sise a ona napipala njegov napeti kurac… Ali vidim i tebi je dobro čim drkas na njih.

 2. Pa čudno je da tvoja žena ne odbije tatinu ‘pomoć’ nego ćuti. Moj savet je da je pitas otvoreno, možda najbolje u toku sexa,tada ćes lakse dobiti odgovor. Čak joj možes reći da te to blago pali, ne odmah da si drkao na to,nego kao pali te sama pomisao na to. Ako prihvati to makar kao mastariju, tucaju se sigurno. Mada bih ja i ovako smeo da se kladim da se oni jebu i da ćes ti jebati sve manje. Ne znam koliko ona ima godina ali ako ti supruga zatrudni, stavi prst na čelo i razmisli! A do tada-drkaj i dalje, kad ti je lepo.

 3. Pozdrav. Moj komentar. Vecina autora koristi mastu kad pise erotske price tvoja masta je mala enigma mozda nisi ni svjestan sta opisujes supruga otac Mati a kazes mati govori da tata to bolje radi od tebe otkud ona zna jado kako ti to radis he he ako si namjerno pobrko stvari o da si sonar autor samo kratko nesto ova tvoja prica odnosno prije bih rekao ispovjest

  • Ja ne znam dal je u pitanju inteligencija kad ti ne razumes da je njegova žena pred SVIMA, što znači i PRED NJEGOVOM MAJKOM, izjavila da tata to radi bolje od njega. Nadam se da sam uspeo da ti pojasnim. Moras se malo uneti u priču a ne tako povrsno i brzopleto donositi zaključke u želji da ispadnes pametan. Inače priiča ili ispovest-šta je već, je bas intrigantna!

  • Jeste malo perverzno ali to i napaljuje. Bas to je i napalilo muža da drka a i suprugu da se tuca sa njegovim starim. Zamišljam scenu i…odoh i ja da drkam!

 4. Ala je matorom pala sekira u med-mlada snajkica koja hoće iskusnog jebaca! Mogu da mislim kako matori lisac koristi to i prazni svoja jaja u tvoju ženicu.!

 5. Uuu, ovo je super! Sve ću da uradjm da namestim sitaciju da moj matori pojebe moju ženu. I ovako je udovac a ova moja voli kurac. Bas nek mi je jebe!

 6. Uh ovo je bas dobro! Zbunjeni muž, napaljeni tata, supruga perverzna tucaljka kao i perverzna mama koja odobrava sve to!

 7. Uh što ja drkam na ovakve priče, ludilo! Zamisli scenu, u istoj kući muž sedi u sobi i drka a žena mu se u kupatilu tuca sa njegovim tatom! Ma vrh!

 8. Bilo bi super da zatrudni od njega, šta bi onda uradio, dal bi je pustio da rodi? Mislim, ako bi tebe neko pitao nešto, ili bi to odlučili tvoja žena i tata?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *