utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Teodora 1

Teodora 1

Krenuo sam preko Soluna na Krit na nekoliko dana i po dolasku na autobusku stanicu u Solunu, ostalo mi je da uzmem taksi do aerodroma. Znao sam da avion imam tek ujutro i nisam žurio jer je cela noć bila ispred mene.
Još u autobusu iz Skoplja, primetio sam ženu predivnih plavih očiju, naj lepših dugih nogu koje sam ikada video i sve na njoj je bilo tako jebozovno.

Putovala je sa sinom od nekih 10 ak godina i šta reći, poželeo sam je odmah.
Kako to obično ne biva, ipak se meni dogodilo. Baš je i ona putovala na Krit, kako kaže kod “ prijatelja “ i trebala je čekati isti avion celu noc i tako dalje.

Ovo što sledi u mojoj priči, tek je početak iskustva koje nisam mogao ni zamisliti i sav erotski serijal sa njom u nastavku, bio je kreiran od nje sa takvom veštinom i iskustvom da ću se ja kasnije osećati iskorišćenim, izmanipulisanim ali dobro sam prošao jer jebati takvu pičku je raskoš čula i nema te cene koja se nemože i neće platiti ako se može.

Teodora je udata žena i to se odmah vidi po burmi koju nosi. Brižna je majka što je bilo očigledno i samo je trebalo da uspava sina na aerodromu u Solunu i kako smo se još pre upoznali, pozvala me je da ispušimo cigaru na klupi pred zgradom aerodroma. Prekrstila je noge. Jebozovno su sevala ogoljena kolena njena i klatila je nogom, kihotala se , smejuljila i odmeravala me.

Malo po malo i ubrzo smo bili već u čistom toaletu . Nije mogla da se suzdrži. Grabila je moj kurac preko farmerki, uspaljeno sva crvena u licu, otkopčavala mi kaiš na farmerkama, brzo, ona mene svla čila, gurala ga halapljivo u usta i kao da joj je poslednji put, uvlačila ga u grlo.

Kao pomahnitala, potom, svukla je svoje gaćice ispid haljine letnje što je nosila i tada sam je podigao rukama, nabio kurac u nju do jaja i držeći je tako uz zid toaleta, jebao toliko žestoko da je ona grizla usne da se ne čuje i da je zaboli kako ne bi glasno vrištala, ali nokte je zarivala u moja leđa prejo košulje i ja sam morao ječati od bola kao ona od slasti i požude kao vatrom iz ognja i samoga pakla, Utrobu sam joj cepao i želeo sam je tako jako da sam je hteo ubiti od kurca, kako se to u slengu kaže..

Trajalo je to oko 20 ak minuta a bojao sam se da neće ni tri jer vrelina njenih sokova, tačno sam osetio , prolazili su mokračnim kanalom sve do prostate i kao klinom je otvarali, dok je soerma iz jaja pod naponom udarala sa druge strane i znao sam i morao sam što duže izdržati, izjebati je dobro , neobrukati se i zadovoljiti je.

Onda je krenulo i moj orgazam, ejakulacija sperme u mlazevima i dok mi je kurac pulsirao u Teodori, ona se takođe dodala svojim snažnim trzajima, uživajući sada mekim iznemoglim uzdasima. Otpustio sam ruke. Ona je skliznula na pločice. Iz njenog pičića slatkog se slivala sperma. Pokazala mi je rukom da izađem.

Obukao sam se i brzo otišao u muški toalet da se sredim.
Kada sam izašao, ona je već bila pored sina i pogledavala da li spava a pošto me je ugledala, prišla mi, ne pogledavši me u oči, prošla pored mene i pozvala na po cigaru.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x