četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / U društvu mladog para sa nudističke plaže

U društvu mladog para sa nudističke plaže

Ćao ja sam Mirela 36g. referent u opštini. Živim sama već 14g. U otvorenoj vezi. Inače nisam ona koja svoju seksipilnost pokazuje. Obična sam devojka nisam se nikako udavala.

Imam crvenu kosu šlank, male sise, guza čvrsta povelika. pička onako blago čupava neobrijana još od puberteta. Seks sam imala tek sa 22g. pre toga sam bila stidljiva i nesigurna. Dok nisam upoznala jednog starijeg momka iskusnog koji me je uspešno probio bez posledica. Sve lepo opušteno nezaboravno. Naučila sam sve o seksu. Radim sve poze, analni takođe.

Nisam dosad bila s puno muških. Uglavnom bili su odabrani prema mojim prohtevima . Svako leto sam išla na more s tim muškima. A onda jedne godine sam prvi put bila na nudističkoj plaži. Bilo je predivno. Tad sam imala 28g i otad idem svaki leto tamo većinom sama. Većinom Crna Gora, Bugarska. . A onda u poslednje vreme su me počele privlačiti devojke. U mom gradu je bilo teško naći. Čula sam da ih ima al ništa. To leto sam dobila godišnji odmor. Otišla sam na more u Bugarsku . Čim sam stigla odmah sam se zaputila na nudističku. Želela sam da tamo upoznam neku devojku.

Taj dan na plaži je bilo par nekih devojaka al većinom sa momcima ili društvom. i tako da nisam uspela. Nakon tri dana isto sve. Dok nisam ugledala neki mlad par 20 tih godina. Lepi zgodni . Bili su izdvojeni. Sela sam blizu njih i pokušavala da im se približem Pošto znam da parovi uvek traže cure za trojke. Gledala sam ih ispod oka i negde oko 18h sati se upoznasmo. Oni su iz Bosne Azra i Edin. Prijatni onako društveni. Bili smo skupa pričali i zezali se. Onda su otišli i ja takođe Sasvim slučajno ih kasnije sretnem blizu mog bungalova.

Azra je baš lepa zgodna crnka plavih očiju prezgodna. Edin isto tako . Pozvali su me kod sebe. Onda nako pića i časkanja usledilo je ono čemu se nisam nadala. Počeli su me oboje dodirivati. Sva sam se uzbudila. Na sebi sam imala haljinu bez gaća i grudnjaka. Počeli smo se ljubakati. Onda mi rekoše da oni u Bosni imaju trojke s curama. Ja im reče da nisam nikad s ženom bila. Azra mi reče da se opustim. Edin je bio kraj nas milovao nas obe. Ja i Azra smo se počele gole grliti. Ona mi onda počela sise lizati a ruke mi u pičku gurati uhh sva sam bila uzbuđena. Ona onako seksi preplanula ima prelepu pičku sise poveće. guza baš prava.

Onda mi je sišla do moje pičke i počela lizati nežno gurajući jezik . Ne mogu vam opisati kako mi je bilo predivno. Edin je njoj u isto vreme pičku jeo . Nakon maženja sa Azrom ja i ona smo počle njemu pušiti kurac skupa. oko 17cm lep obrezan. dugo smo uživali u predigrama Onda Azra mi jezikom i Edin mnj je lizao i dirnuo g tačku svrših i uprska ih Posle toga sam se popela na Edinov kurac počeka ga jahati i on nabija me odozgo snažno i poče opet svršavati. I tako smo se ja i Azra menjale na kurcu jebo nas u svim pozama.

Dva put nas je svršio u usta i nas dve smo se njegovom spermom žvalile i pojele. I tako smo par dana zaredom u troje imali seks Bilo je predivno. Išli smo skupa na plažu provod. Oni su orišli 2 dana pre mene u Bosnu. Ostali smo u kontaktu za sledeći susret. I tako smo još dva put se sreli na istom mestu. Bilo je baš ludo i nezaboravno.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x