četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Uz ovih 5 poza ćete postići NEVEROVATNE orgazme

Uz ovih 5 poza ćete postići NEVEROVATNE orgazme

Rezultati skorijih istraživanja su pokazali da zaista postoje poze koje možete više praktikovati i postizati orgazme češće, jače i više.

Nije tajna da je seks dobar za vaše celokupno zdravlje. Seks može ojačati vaš imuni sistem, ublažiti stres, olakšati bolove, povećati raspoloženje, sagoreti kalorije i mnogo više. Danas delimo sa vama 5 poza koje će vam pomoći da lakše dođete do vrhunca i pritom više uživate u seksu.

Leptir poza – modifikovana misionarska

Poza u kojoj devojka leži na ivici kreveta sa nogama podignutim na partnerova ramena, sa guzom malo izdignutom sa kreveta, u njegovim rukama. Ova poza omogućava savršen ugao za stimulaciju grlića materice sa dubokim prodiranjem koje može da proizvede intenzivne orgazme.

Dodatno unapređenje – kada izvodite ovu pozu na stolu, dolazi do užurbanog sklanjanja stvari sa stola što dodaje na dramatici, užurbanosti i sveopštoj napaljenosti. Muškarcu je lako da manevriše i ima slobodne ruke da stimuliše klitoris prilikom ulaska.

Jahačica – The Cowgirl

Ovaj položaj omogućava pozicioniranje klitorisa naspram karlične kosti muškarca, kao i kontrolu brzine, intenziteta i jačine pritiska na vaginalno područje tokom seksualnog odnosa. Žena kontroliše kretanje kukovima, a muškarac kontroliše prodiranje odozdo. Uz sinhronizaciju pokreta može doći do uzajamnog orgazma.

Dodatna stimulacija – kada ste na njemu, pridignite se sa kolena na noge, u blagi čučanj. Time ćete osloboditi pokretnost njegovih kukova i omogućiti intezivno prodiranje. Miksujte ove dve varijacije do vrhunskog užitka.

Sedeće “Makaze”

Poza u kojoj devojka obavija partnera nogama tako da par formira slovo X. Ova poza omogućava devojci da ima kontrolu nad uglom i dubinom penetracije kao i intezitetom stimulacije na klitoris. Muškarcu su ruke slobodne da se posvete guzi, grudima…

Bez sumnje poza za neverovatan seks!

Dodatna stimulacija – Muškarac može blago stimulisati njen analni otvor prstima prilikom prodiranja u ovoj pozi, čime dovodi partnerku do novih dimenzija erotskog naboja i postizanja neverovatnih orgazama. (Obavezno razgovarajte sa svojom partnerkom pre pokušavanja ove stimulacije)

Kučeći – Doggy style

Svi znamo ovu pozu. Devojka na sve četiri, dok on ulazi od pozadi. Položaj je odličan jer omogućava dublju penetraciju i mogućnost da partner pogodi G tacku.

Dodatna stimulacija – muškarac može stimulisati klitoris prstima što vrlo brzo može rezultirati eksplozivnim orgazmom.

Sedeći – The Chairman

Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta dok devojka sedi na njemu okrenuta leđima i meša kukovima. Ovaj položaj će definitivno “pogoditi mesto”.

Dodatna stimulacija – Devojka stimuliše partnerove testise. Rezultat – obostrano zadovoljsto.

Izvor: www.sheknows.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x