utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Vibrator sa kamerom? Ne, nije šala, ovakav uređaj zaista postoji

Vibrator sa kamerom? Ne, nije šala, ovakav uređaj zaista postoji

Možda je za nekoga ovo previše „blizu“ i previše privatno, ali postoje osobe koje su želele da snime svoj orgazam i pogledaju ga iz drugog ugla, tačnije, iz unutrašnjosti.

Vibratori su do sada bili sasvim obični: međutim, „Svakom“ firma je izradila vibrator koji u sebi sadrži kameru, kako bi mogli da snimate video ili pravite fotografije iz unutrašnjosti vaše vagine (ili anusa). Da, zapravo možete da snimite ceo orgazam i da ga posle gledate koliko god želite puta na svom računaru ili telefonu.

Za 180$ možete kupiti „Siime“ uređaj (ranije je koristio ime „Gaga“) koji se putem USB kabla konektuje na vaš računar ili laptop, kako bi mogli da vidite kadrove koje beleži. Međutim, ako vam nije baš udobno da kabal viri iz vaše vagine – a kome bi bilo udobno?! – ista firma je izmislila i „Siime Eye“, vibrator sa kamerom koji se bežično kači na vaš telefon ili računar preko Wifi signala.

Ova bežična verzija uređaja košta „samo“ $249 dolara. Na tržištu porno filmova već su se pojavila remek-dela u ovoj produkciji, pa ako ste zainteresovni da vidite kako sve izgleda, slobodno potražite na internetu.

Pogledajte video – OVDE

Izvor: www.marieclaire.com

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x