četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Voajer u duši

Voajer u duši

Imam 45 godina, oženjen sam, i imam prilično redovan sex, ali nekako, ta navika da svaki dan obavezno svršim bar jednom me i dalje drži. Od kada sam kao tinejdžer počeo da ga drkam, toliko mi se sve to osladilo, da evo i danas, posle toliko godina i dalje to odradim skoro svako dan.

Iako živim sa porodicom, uvek nađem malo vremena i prostora da se pozabavim sobom.
I dok ga drkam, svašta mi prolazi kroz glavu. Zažmurim, lagano ga nadrkavam, i plovim.
I tu su uvek lepe pičkice, mada u poslednje vreme nisam imun da ne zamišljam i neki lepi kurac,da uživam kako ga nekom još gladim, nadrkavam, i slasno pušim.

Ali da ipak ne odem baš sada u tom pravcu, ipak me najviše uzbuđuju pičkice žena koje poznajem. Obožavam da zamišljam kako zaista izgleda koleginica na poslu, komšinica, kuma, svastika, majke druge dece iz vrtića, prijateljice.
Žmurim i zamišljam da li je pičkica obrijana ili ne, ispod kakvih se gaćica skriva, da li su dlačice tamne ili svetle, koliko se dobro vide usnice. I sve tako.

I koliko god maštam, uvek me naravno najviše uzbuđuje one koje sam zaista i video.
I zato sam se oduvek trudio da kako umem i znam, nađem način da krišom vidim nečiju zabranjenu pičkicu.

Još od malena sam krenuo da virim kroz ključaonicu. Sećam se da sam odlepljivao kad uspem da vidim tetkinu pičku. Ili pičku komšinice koja je došla na kafu. Nekako bi se motao po stanu, i iskoristio priliku kad gošća ode do toaleta obavezno provirim kroz ključaonicu. I mislim da me je toliko treslo uzbuđenje, što od straha da me ne uhvate, to zbog toga što bih uspeo da vidim neku novu pičkicu.

A u vreme kad sam bio klinac, osamdesetih godina prošlog veka, sve su bile lepo prirodne,neobrijane. Možda ponekad pomalo se đene sa strane.

I kad bih ulovio novu, ne bih prestajao da ga drkam danima zamišljajući baš tu scenu. I tako sam odrastao, ali me to nikada nije prošlo. Uvek, i uvek sam nalazio originalne načine da provirim u kupatilo.

I toliko je to uzelo maha, da sam čak to priznao i ženi posle par godina braka. Priznao i skupio hrabrost da je pitam da li smem da provirim kroz ključaonicu u kupatilu kada se njena sestra bude kupala. I pristala je i dozvolila. Koliko sam samo bio uzbuđen.

Pre nego smo dobili decu, svaja je bila kod nas, i otišla je naveče da se istušira. Stidljivo sam upitao ženu, mogu li sada, i rekla je da. Otrčao sam odmah da provirim. Svaja je naravno bila već pod tušem. Niz golo telo se alivala voda. Ona je malo punija, i nije baš najprivlačnija, ali je meni kao zabranjeno voće bila i još uvek jeste neverovatno uzbudljiva.
Gledao sam kako se voda sliva niz obline. Poveće sise, okruga stomak, malo veća guza sa upadljivim celulitom, i ono najlepše, lepa, crna, prirodna pičkica. Čobeče,mislim da sam ženu tu noć tucao kao lud.

I tako sam skupljao u memoriji sve te slike.
I danas volim da se priseća koje sam sve pičkice video kroz ključaonicu.
Tetka, strina, komšinica, drugarice iz srednje, svaja, druge ženine sestre i drugarice, i sve do danas.

Danas, čak sa 45 godina ovaj fetiš me ne napušta. Jednostavno, ko god da dođe, a da mi je iole privlačan, sve ću uraditi da provirim kroz ključaonicu.

Danas su pičkice malo drugačije nego one iz detinjstva. Uglavnom nema više onih prirodnih, tako da kad naletim na neku takvu, prosto odlepim.

Ovih dana drkam i dalje zamišljaju svajinu pičkicu, koja sada ima preko 40 godina, još je malo punija, i pičkicanje i dalje lepa, neobrijana… Obožavammkada prespava kod nas, jer znam da ću te noći odlepiti.

Druga najomiljenija je majka najboljeg drugara mog mlađeg sina. Žena 40tih godina, dobro stoljeća, plave kose. Koliko sam se samo namučio da je vidim. I uspelo mi je, iako nas je u stanu bilo 2 porodice. Pravi trenutak, ključaonicu, i Lepa obrijana pičkica do daske. Kako sam poželeo da je odmah poližem. I sada kada sedim pored nje, ne mogu da odolim, a da ne pogledam dole, i uživam znajući šta se krije ispod haljine gaćica…

I ovako bih mogao u nedogled da pišem. Znam da mi nema pomoći, i da će ovo ostati za mene uvek neverovatno uzbudljivo iskustvo.

Ukoliko ima još ovakvih kao ja, koji bi sve dali da uvek vide novu pičkicu, rado bih podelio sva svoja iskustva, ali i još više odlepio od uzbuđenja da čujem vaša.

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Gagi

Uh brate ja sam isti ti, ostavi mail da se dopisujemo

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x