četvrtak , 13. jun 2024.
Početna / Erotske priče / Volela je i vinjak i kurac

Volela je i vinjak i kurac

Prošlog vikenda smo moja dva ortaka i ja imali veče za nas. Pripremili smo pivo i vinjak, ali se posle ispostavilo da smo podcenili naše kapacitete i morali da dokupimo još. To svakako nije bio problem, iako se jesmo ganjali ko će biti zadužen za odlazak u diskont. Okretali smo praznu flašu i zalomilo se na meni, pa sam drugarski to i prihvatio.

Pri povratku sam zatekao ortake kako nešto gledaju na laptopu i smeju se. Sava, kod koga je bila bleja pokazivao je Jovanu neke slike, a Jovan je raširenih očiju gledao u ekran. Nisu prišli da mi pomognu da unesem gajbu, pa sam shvatio da je tema izuzetno zanimljiva. Nakon što sam ugurao gajbu do stola i skinuo jaknu seo sam pored Jovana, a Sava se zadovoljno smeškao.

Pokazao nam je slike jedne cure koju kaže da je našao na sajtu za upoznavanje. Jovan i ja smo bili zbunjeni jer nam je takva vrsta odnosa nepoznata. Sava je ponosno pričao o dopisivanjima sa devojkama i ženama koje su otvoreno raspoložene za seks. Ja sam prvo mislio da je u pitanju neka zajebancija, nisam verovao da žene zaista šalju slike svojih sisa i pičke, ali i da se maze same. Nekako sam valjda uvek nalazio mirne devojke koje nisu govorile da se uzbuđuju i kada ja nisam tu, a kamoli da drkaju pičke.

Iako mi je delovalo neverovatno osetio sam da mi se kurac počeo pomerati dok sam gledao jednu likušu kako gura prste u svoju pičku dok joj je kamera stajala ispod guze. Ispostavilo se da ona živi u našem gradu i Sava je predložio da joj pošaljemo sliku naših kita. Ja sam se povukao da bi navodno ubacio pivo u frižider, a zapravo sam bio zatečen situacijom.

Nisam čak ni pomišljao da ću nekad vaditi kitu ispred ortaka, a ne i da se moja kita slika zajedno sa njihovim. Ipak, priznajem kita je postajala sve kruća, a ja sam ona piva bukvalno nagurao u frižider ne bi li se što pre vratio u sobu odakle se više nije čula priča. Kada sam ušao video sam Savu kako telefonom slika dignuti kurac, a Jovan je stajao sa strane i nadrkavao svoju kitu u nameri da dostigne punu veličinu. Sava se smejao i pozvao me da mu se pridružim.

Snebivao sam se jer me je bilo blam. Ipak sam prišao ali sam predložio da fotografiše izbočinu na trenerci kroz koju se jasno ocrtavala dignuta kita i puna jaja. Čak sam i sam bio oduševljen slikom, a Jovan je i dalje nadrkavao svoj kurac. Sava je poslao i moju kitu i rekao da se cura oduševila svom trojicom. Tad nam je poslala sliku kako sama sebi liže bradavicu. U tom trenutku sam mogao i da svršim samo da sam ga jednom navukao. Bukvalno mi se vrtelo u glavi od napaljenosti.

Sava je jedini bio opušten, rekao nam je da se već neko vreme tako zabavlja preko sajta za upoznavanje ali da nije imao hrabrosti da se sretne sa nekom ženskom jer je sumnjao u svoju seksualnu moć, pa je došao na ideju da nas trojica nađemo neku koju ćemo zajedno da isprašimo. Ta mala sa slika je rekla da bi nam posisala kurčine i poslala sliku jezika. Sava se osmelio da joj pošalje svoju adresu i pozove je da dođe na druženje.

Prihvatila je pozov uz uslov da joj platimo taksi. Mi smo to naravno prihvatili i onda smo brzo počeli da rasklanjamo razbacane stvari po kući, našli neko vino koje smo spremili za posluženje i čekali je zbunjeno. Jovan je pitao da li da ode da kupi kondome, ali je Sava negodovao, inače ih nije preferirao. Posle jedno 45 minuta ona je javila da stiže. Sava je kao domaćin rekao da će on izaći po nju, a Jovan i ja smo seli i nestrpljivo čekali dalja dešavanja.

Ja sam pogledao kroz prozor ne bi li video facu vlasnice pičke i u tom momentu je taksi stigao. Sava je prišao i otvorio joj vrata, a ona je izašla u crvenoj uskoj haljinici i crnim sandalama sa štiklom. Ogrnuta je bila teksas jaknicom i imala puštenu kosu tako da joj lice nisam jasno ni video. Delovalo mi da se tetura, a možda joj je bilo nezgodno u štiklama da hoda. Sava je izvadio novac iz džepa i dao taksisti koji je odmah otišao, a Sava i cura su krenuli u zgradu tako što ga je ona uhvatila ispod ruke.

Vratio sam se u sobu i rekao Jovanu da stižu. On je razmišljao da bukvalno pobegne iz stana dok se oni penju, ali sam ga zadržao. U tom trenutku je Sava otvorio vrata a cura je ušla za njim. Stresla se jer je noć bila hladna, ali je odmah skinula jaknu. Krenula je ka nama ne držeći pravac kretanja što je bio pokazatelj da je pripita, ali puna samopouzdanja i pitala ko se od nas stideo da uslika golu kitu, a ja sam se još više postideo, pa je Sava odgovorio umesto mene.

Ona se nasmejala i poljubila i Jovana i mene u obraz, a mene stisnula za kurac. Odbila je vino koje joj je Sava ponudio, tražila je vinjak i sela naspram mene. Pitala je kome se najviše svidela njena pička, tu sam se ohrabrio i podigao ruku.
– Ej pa nisi u školi, na mene se ne diže ruka, nego kurac.
– I to je spremno – rekao sam i stisnuo ga preko trenerke.

Rekla da ne zamerimo što je popila, ali htela je da se opusti da lakše isprima tri kurca i počela da se skida. Sava je hteo da je prati, pa se odmah skinuo skroz go. Ona je sela na ivicu kreveta i uhvatila Savin kurac, a drugom rukom pozvala Jovana i mene da pridjemo. Ja sam to i učinio, a Jovan se snebivao. Stao sam sa druge strane, a ona je drkala Savi i meni. Neopisiv osećaj.

Počela je da nam puši, prvo Savi pa meni. Videlo se da zna znanje. U jednom trenutku je stavila oba glavića u usta i ja sam osetio dodir Savinog kurca, to me je malo trgnulo ali nisam želeo da reagujem i prekidam ovako dobar osećaj. Jovan se skinuo i sam drkao, a ona je pozvala i njega, pa je jedan pušila dok je dva drkala. Sava joj je izvadio sise iz haljine, pa smo ih naizmenično stiskali. Sava je počeo da ih šamara, meni je delovao grubo ali se ona nije bunila nego je dublje gurala kurac u usta.

Jovanu se spušta kurac, baš je bio zatečen situacijom a ja sam se opustio i trudio se da joj ga što vise nabijem u ta usta iz kojih je bazdio vinjak. U pauzama od pušenja ispijala je jos vinjaka i nastavljala da halapljivo dudla naše kite. Posvećivala se Jovanu, lizala mu i muda pa je uspeo da održi erekciju ali i da brzo svrši njoj u usta. Onda se povukao, a ona je nastavila da Savi i meni dudla dok joj je curela Jovanova sperma iz usta.

Sava mi je rekao da želi da joj zajedno napunimo usta jer se videlo da se obojica jedva suzdržavamo od svršavanja, pa smo bukvalno u istom momentu počeli da joj štrcamo spermu u ista i po licu. Dok smo mi svršavali ona je stenjala i trljala svoju pičku zbog koje smo u erekciji bili par sati. Seli smo i nastavili da pijemo pivo koje nas je osvežilo nakon svršavanja.

Ona je ustala, obrisala prstima usta i polizala prste. Dolila je još vinjaka, ispila na eks i skinula se gola. Sela je na fotelju i raširila noge i pozvala Jovana da je poliže. On više nije bio u grču, već je dopuzao do nje i zabio glavu u njenu pičku. Ona je zabacila glavu unazad i stenjala jako, a onda je tražila od Save da joj otvori pivo. Pila je iz flaše kao droljetina dok joj je Jovan lizao pičku i čmar.

Ja sam ponovo postigao erekciju i došao do nje, stisnuo sam joj sise i osetio miris njenog tela koji se osećao na alkohol i znoj. Činilo mi se da se oseća i na ustajalu spermu koju je ko zna kad primila. Sve to bi mi u normalnim okolnostima bilo gadno ali u tom trenutku me je užasno napalilo pa sam joj gurao kurac u grlo.

Jovan je u jednom trenutku ustao i počeo silno da je jebe dok je ona gutala moj kurac. Sava je prišao, podigao je i postavio četvoronoške, ona se teturala i bila je nestabilna ali joj je Sava nabio kurac u pičku a ja u usta, pa smo je pridržavali da ostane u tom položaju. Jovan se zavukao ispod nje i lizao joj sise.

Sava je izrazio želju da je jebe u dupe, pa ga je i gurnuo u tu rupu, meni se čini bez problema. Jovan se postavio ispod nje tako da joj ga je sjurio u pičku a ja sam nastavio da joj punim usta. Ona je stenjala, ali na momente je delovalo kao da je odsutna od tolikog alkohola, a rupe su joj bile u top formi. Sva trojica smo svršili u nju. Pala je na pod i sporo se pomicala. Sava ju je odneo u kupatilo da je istušira ne bi li je otreznio, a ja sam pritekao u pomoć jer sam želeo i dalje da joj diram pičku.

Delovalo je da ne zna za sebe a kad je osetila kurac znala je da ga uhvati i prodrka, pa je bio spreman da ponovo udje u nju. Naguzio sam je u kupatilu preko kade, ali pošto su i Jovan i Sava hteli da karaju preneli smo je u sobu i ređali se u njenim rupama. Ja i Sava smo je jebali naizmenično u guzu dok je Jovan gurao kurac u pičku. Bila je vlažna sve vreme, kakvu pičku do tad nisam osetio.

Gurali smo joj prste u usta, a Jovan joj je posle dao stopala da mu liže dok smo se Sava i ja zabijali u njeno dupe. Dupe nam je bilo interesantnije od pičke jer nismo imali mnogo prilika da tu rupu tucamo. Svršavanje u dupe ima poseban osećaj. Posle mene je Jovan jebao u dupe. Kad smo svi svršili ponovo smo napravili pauzu uz pivo i vidno smo bili zadovoljni kako nam protiče veče.

Dok smo mi pauzirali ona je spavala, to je trajalo oko sat vremena, a onda je Sava rekao da bi bio red da se još jednom ispraznimo pa smo je budili lupajući kitama po njenoj faci. Odmah je zinula i lizala jednu po jednu. Kako je koji postajao krut tako smo ubadali u njenu pičku, a onda se lepo rasporedili. Ja sam je jebao u pičku, a Jovan je legao ispod nje i gurao joj kitu u dupe. Sava je prvo drkao a onda se smenivao sa Jovanom jebajući joj dupe. Kad izvadimo kurac rupe su joj ostajale otvorene.

Ona se malo osvestila, pa je poželela da skače po kurčevima. Mi smo legli na ledja jedan do drugog a ona je prelazila sa kurca na kurac i skalala nam po jajima. Nakon nekog vremena je rekla da ponovo hoće da joj se ispune sve rupe i da svrši.

Poslušali smo je bez razmišljanja i izjebali u dogi pozi dok nije svršila, pa smo onda i mi svoje mlazove sipali u nju. Ostala je na krevetu gde je i prespavala, a mi smo nastavili da pijemo u dnevnoj sobi.

U neko doba se probudila i rekla da mora kući pa smo joj pozvali taksi i ispratili je zadovoljni i praznih muda.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x