utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Želio je da budem gruba

Želio je da budem gruba

Imam 19 godina i vec 9 mjeseci se zabavljam sa momkom od 23 godine. Jako dugo smo tražili savršen sex za mene i njega jer nas pale drugačije stvari. Ja volim grublji sex i volim biti daddys girl, dok on voli da sam ja grublja u odnosu.

Jedan dan smo se malo poslužili narkoticima, naravno blazim. Oboje smo bili jako napaljeni ali smo prvo igrali jedne igrice. On me palio rijecima poput „dobra moja djevojčica, pametna moja ljepotica, kurvica moja“, ali pritom nisam smjela da dodirnem svoju pičku. Tako napaljena samo sam željela da ga kaznim i da osjeti moj bijes.

Legli smo u krevet skinuli odjeću i luđački se počeli ljubiti. Prethodno sam znala da ga bole jaja jer je jedva cekao da svrsi bio je jako napaljen. Prvo sam mu drkala kurac i onda ga iznenadno ščepala za jaja. Stisnula sam ih toliko da ja zajecao.

Počela sam da mu pušim kurac, strasno i droljasto. Citav mi je stajao u usta, i samo sam zelejla da je sto dublje u mom grlu. Sjela sam na njegovu čvrstu kurčinu i počeala da se nabijam što jače i što dublje. Zapomagao je, stenjao, to me jos vise stimulisalo.

Čitavo vrijeme sam mj govorila da volim da ga vidim kad se pati i zapomaze, uhvatila sam mu ruke iza glave i nabijala na tu ogromnu kurcinu.

Dojadilo mu je da samo ja njega zlostavljam i prebacio me na leđa. Inače je imao veliki problem da bude grub prema meni, ali sada sam odmah dobila 2 šamara. Nabijao mi je svoj kurac jako duboko. Govorila sam mu „razvali mi pičku ljubavi samo je tvoja“. On me nazivao kujicom, droljicom, gušio me rukama oko vrata. Ostanem bez vazduha pa tek kad se počnem gušiti on me pusti.

Rekao je da želi da svrsi u mene i naredila sam mu da mi svrsi u picku. Nakon toga je sišao da mi liže pich i gurao mi je prste. Prvo jedan, pa dva, onda tri. Nabijao ih duboko ave dok nisam pocela svrsavati. To vece smo se jebali citavu noć. 7 dana sam bila u bolovima.

Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x