utorak , 23. jul 2024.
Početna / Erotske priče / Žena i njena sestra

Žena i njena sestra

Ja sam sportski tip skoro 60g. visok malo preko170 i 78kg a moja Slavica 170 i 69kg srednjih sisa i dobre guze. Ja i moja žena Slavica smo više od mjesec dana maštali kako čemo na more več sam rezervisao apartma i samo smo još brojali dane.

Tjedan dana pre polaska ona sjedne na kavč pored mene zagrli me i kaže, dali bi imao nešto protiv da i moja sestra Milojka ide s nama. Njena sestra je malo viša od nje i ima veče grudi i malo okrugla ali ne previše. Malo sam kolebao jer sam pomislio na to, da neče biti slobodnog ponašanja u apartmaju i za sex če bit kriza ali kad me zagrli I kaže, daj molim te znaš da sad nema nikoga sa kome bi išla na odmor složio sam se sa njom.

Došao taj dugo očekivani dan i krenusmo kolima punim prtljaga, moja sedi napred i nešto pričamo onako brez veze a Milojka pozadi zaspi, legla je preko zadnjeg sjedala skupila noge i meni pružila ljep pogled u retrovizor haljina joj je skliznula gore i otkrila lepe butine i bjele gačice. Bio sam odmah napaljen i posegnem rukom Slavici na butinu i prema gore, uhvati mi ona ruku i skloni je, kaže pa sestra je pozadi. Tako nam prođe put do apartmana, Prvog dana nije bilo ništa neobičnog, ja sam virio gde sam mogao uhvatiti bilo koju od njih dvije malo više svučene samo ništa se nije dogodilo jedino morao sam kriti da sam veoma napaljen, sve vreme mi je bio tvrd ali sam ga dobro krio.

Noč je prošla meni Slavica nije dala da je diram kaže Milojka je tu i ona ima lagan san. Več sam mislio kako neče biti ništa od ljepog odmora, kakav je to odmor bez sexa. Drugi dan se je sve počelo okretati na bolje. Ujutro sam svakom pored kafe sipao po jednu travaricu i ponovio još jednom i vidi vraga odmah je bilo bolje. Ponašanje je bilo slobodnije svako tolko vremena sam zagrlio Slavicu pa i Milojku. Otišle one na plažu a ja u nabavku za roštilj.

Kad su se vratile več je sve mirisalo po prženem mesu. Završili smo hranom i ja iznesem bocu plavca sipam svakom po jednu čašu i slušam kako bilo na plaži, posle još jedne ture Slavica kaže da ju mažem sa kremom i legne na terasi. Polagano sam joj trljao kremu i skinuo gornji deo kupačeg jer mi smetao nije se bunila. Izkoristio sam situaciju i ruke su pobjegle i na rub sisa i to je dobro prošlo moja samo malo uzdahnula a meni tvrd ko kamen krio sam to ali je zapazila Milojka i samo se mi nasmješila. Kod mazanja nogu mi prsi pobjegoše ovlaš preko mačkice a Slavica samo malo širi noge. Spustio sam gače na pola guzice i malo namazao i pomazio usput. Milojka je sve krišom posmatrala i mog što se ocrtavao izpod kupačeg.

Odjednom Slavica kaže neka mažem i Milojku i ona prostre još jedan peškir pored Slavice i legne kad sam počeo mazati skoro sam svršio toliko sam bio napaljen i ponovim radnju i kod Milojke i njoj sam svukao kupači do pola guzice (uff kakav pogled). Moja kaže neka natočim još po čašu vina, dobro što sam nabavio više jer sa morao drugu bocu da otvorim. kad su pile morale su se malo izdiči i meni su pale u oči sise koje su me jako napalile, valda su to primetile a samo su se smijale. Slavica mi kaže da je mogu i napred mnamazati ilegne na leđa isto napravi i Milojka ja kažem cure moglo bi biti opasno a Slavica kaže da sve ostaje i tako u familiji a Milojka gleda u moj nabreknuti kurac što se u veliko ucrtavao preko kupačih.

Prvo mažem Slavicu i kad dođem do sisa vidim da su utvrdnule znam da je napaljena, namažem joj stomak i idem izpod kupačeg do dlačica ona samo uzdahnu i kaže daj i Milojku namaži, Milojka je sve to posmatrala i njene malo veče sise su več utvrdnule, kod nje nisam toliko čekao več odmah počnem kod sisa pa preko trbuha kad zavučem prste izpod kupačeg osjetim ruku u mom kako me hvata za tvrdi kurac to je bila Slavica ja samo zavučem ruku dublje među noge Milojki i osetim da je sasvim mokra uvučem i prst a ona uzdahnu i uhvati me izpod Slavičine ruke za jaja i kaže bolje da se selimo unutra jer to nije za sve oči.

Još dok smo hodali kroz vrata sam jih uhvatio za guzice na što su samo malo zamrdale i nasmejale se. Čim smo ušli svukli smo jedan drugog i tako nije bilo puno za svuči, bacile su me na krevet i Milojka kaže ti si prva tvoj je, Slavica se nasmeja istane na krevet iznad mene i polako se spušta Milojka me uhvati za kurac i stavi ga u njenu pičkicu Slavica se miče gore dole a Milojka liže moj kurac i jaja koliko može dohvatiti nisam više izdržao svršio sam na puno i Slavica je zadrhtala i stisnula ga sa njenom rupicom da me malo zaboljelo onda polako sišla i kaže Milojki sad ga prepuštam tebi.

Milojka kaže ne može tek tako pa ti si dobila svoje moraš mi pomoči da ga pripremim. Pa sestrica imaš pravo ajmo na posao i počne da ga siše i Milojka mi zadiže noge i naredi tako ostani i počinje da liže guzicu sve do jaja, počela da zavlači jezik i u anus i meni se počinje ponovo dizati, Milojka onda odgurne Slavicu me uhvati za kurac i lagano se nasadi sasvim gladko joj je ušao jer se cjedilo iz nje tako bila napaljena. Počela je sa micanjem gore dole i u krug, tako da mi je sasvim otvrdnuo, nisam ni osjetio kad je Slavica otišla odjednom se našla opet i naredila jebi je z guza.

Promenili smo pozu i pošli z guza Milojka je več jecala a ja joj ga duboko guram, gledam i Slavicu koja je donela vibrator i gura si ga malo u pičič i malo u guzu uopšte nisam znao kad si je guzicu namazala i to me je dodatno napalilo, uzmem malo lubikanta i namažem Milojkinu guzicu guram jo prste i odda ga vadim i polako po guram u guzu, dok nije čitav unutra. Osjetio sam , kako me Slavica mazi po guzici i liže jaja i rupicu i opet sam počeo da svršavam sada u Milojinu guzicu tad joj Slavi stavi još vibrator u pičič i ona svršava u talasima.

Malo umorni smo polegli na krevetu ja gledam kako Milojki curi sperma iz guzice a moja opuštena leži pored nas. Od tada je sve bilo opušteno u pola goli smo šetali po apartmanu jedino za vani smo oblačili odječu i svaki dan sam bio napadnut od njih dve što se mi veoma sviđalo, e to ti je bio odmor za peticu. Milojka se oženila i svake toliko vremena dolazi kod nas i kad je bez Tomija (tako je ime mužu )se malo slobodnije ponašamo ali otkad je oženjena nema sexa sa njom.

Baš bi volio da se svi skupa dobro izjebemo možda nagovorim Tomija ako uspijem evo nove price.

Pretplati se
Obavesti o
guest

2 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Edi

Top top pali svastika svakog laze ko govori suprotno

Cane

Tacno i ja svoju zelim mala jebozovna

2
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x