utorak , 28. maj 2024.
Početna / Erotske priče / Žena mog šuraka

Žena mog šuraka

Pre dvadeset pet godina, kada sam prvi put upoznao Sonju, ženu mog šuraka, pa sve do danas, nisam prestao da maštam o njoj. To nije uticalo na moj srećan brak, a ni događaj koji se desio pre ravno sedamnaest godina, nije ugrozio ni moj a ni njen brak.

Sonja je izuzetno zgodna i lepa žena, pitome naravi, prirodna plavuša sa nešto manjim grudima. Ima uzan struk i prosto božanstvenu guzu i prekrasno izvajane noge. Znao sam da je bila svesna mojih pogleda a pri tomnikada me nije izazivala niti pružala povoda da bilo šta pokušam. Imali smo dobar odnos, znala je često da mi poveri svoje intimne probleme, najčešće vezane za njenog muža koji je bio uspešan poslovan čovek izuzetno preke naravi i često vrlo nasilan prema njoj. Nikada nije pokazivao ni najmanje poštovanja prema ženi koja mu je bila verna i koja mu je rodila dvoje dece. Nije bila u pitanju ljubomora, jer za to nije imao ni najmanje razloga. Prosto, bio je takav karakter. Radio je mnogo vodeći firmu sa više zaposlenih i puno putovao.

Pre sedamnaest godina ženio se rođak moga šuraka na jugu Srbije, i kako je moja supruga bila sa našom tek rođenom ćerkicom, nije mogla ići na svadbu i odlučeno je da ja pođem sa šurakom, njegovom Sonjom i njihovim kumom koji je bio samac. Seli smo u njihovog novog mercedesa, on i kum napred jer su uvek imali neke poslovne razgovore, a Sonja i ja pozadi. Ne mogu reći da mi nije prijala ta kombinacija.

Put iz Bačke pa do jednog mesta na jugu Srbije bio je dugačak. Šurak je bio izuzetno nervozan i svoje raspoloženje iskaljivao je, naravno, na Sonji. Ja sam ćutao i bilo mi je vrlo neprijatno. Kum je shvativši situaciju insistirao na nekom poslovnom razgovoru da bi šuraku skrenuo pažnju sa žene. Stigli smo kasno popodne, svadba je prošla uobičajeno i negde posle ponoći, na naše zaprepaštenje, šurak reče da krećemo nazad. Uzalud su bila nagovaranja rodbine da ostanemo na spavanju. On inače nije puno popio i pošto je večito i svuda žurio, tako sedosmo u kola i krenusmo nazad. Put se otegao iako je šurak na autoputu vozio brzo.

Njegov ružan odnos prema Sonji koji je imao i u dolasku, nastavio se i sada. Toliko ju je izvređao da je sedeći levo od mene tiho plakala. Ja sam je neprimetno uhvatio za ruku i time hteo da pokažem da je razumem i da sam na njenoj strani. Odgovorila mi je samo zahvalnim pogledom. Pustio sam joj ruku i nastavio da je posmatram. Bila je prelepa u tankoj haljini koja joj je dosezala malo iznad kolena otkrivajući njene noge koje sam u mraku auta više slutio nego što sam mogao da ih vidim. Kolena su nam se skoro dodirivala i ja spustih svoju ruku na svoje levo koleno, tek santimetar dva od njenog.

Jedva sam se suzdržao da ne krenem rukom prema njenoj nozi. Ne znam da li je osetila tu moju želju, ali u jednom trenutku njeno koleno je pritislo moje prste. Da li mi se samo učinilo, ne znam, ali taj gest je u meni izazvao toliko snažno uzbuđenje da je srce počelo ubrzano kucati. Pogledi su nam se susreli i kao da sam u njenim očima pročitao da je želela da me ohrabri. A šta ako sve to umišljam? Bio sam van sebe od uzbuđenja, lomila me je ta slatka dilema i nikako nisam mogao da pronađem u sebi snagu potrebnu da nešto pokušam. Njen pritisak nije popuštao, i u jednom času prelomio sam i rekao sebi da moram nešto učiniti.

Ruka mi se našla na njenoj nozi, srce se popelo u grlo i počeo sam da milujem njeno golo koleno. Ponovo sam, na trenutak bacio pogled ka njoj i u svetlosti neke benzinske pumpe kraj koje smo prolazili, ugledao sam osmeh na njenom licu. Tada sam sa olakšanjem ustanovio da nisam napravio glupost, šurak je bio zabavljen razgovorom sa kumom, a ionako nisu mogli videti ništa. Sve vreme je sa kasetofona išla muzika Đorđa Balaševića, koga je šurak mnogo voleo. Krenuo sam rukom uz njenu butinu i osetio kako je lagano razmakla noge. Put do njene pice o kojoj sam toliko maštao bio mi je otvoren. Tog momenta prebacila je preko nogu lagani gornji deo kostima i njime prekrila i moju ruku. Spustila se niže u sedištu i još više raširila noge. Tad sam već stigao do gađica, srce mi je toliko lupalo da sam se uplašio da će ga čuti. Nije mi bilo teško da rukom uđem u gaćice i dodirnem njene mekane dlačice. Krenuo sam srednjim prstom prema dole, napipao klitoris, malo se poigrao s njim i glatko uronio u vreli i vlažan otvor. Tada je Sonja okrenula glavu prema prozoru, prinela ruku ustima i znao sam da pokušava da prikrije uzdahe.

Guzu je podigla koliko je mogla od sedišta i omogućila mi da se nesmetano krećem rukom po njenoj prekrasnoj pičkici. Vraćao sam se na klitoris, milujući ga nežno, a onda sam joj uvukao dva prsta i laganim pokretima ih izvlačio i uvlačio u njenu rupicu koja je sada bila već potpuno mokra. Neprimetno je uvijala telom, grčila se i u jednom momentu spustila svoju desnu ruku na moju, snažno stisnula noge, i sa levom rukom preko usta, počela je da svršava.

Orgazam ju je dugo potresao, uspela je da se ne oda nikakvim uzdahom a onda se smirila i opustila. Ostavio sam ruku još neko vreme mazeći je široko i razmazujući sokove po celoj pičkici, a onda sam je izvadio i prineo licu. Hteo sam da osetim njen miris. Bio sam toliko uzbuđen, ne moram da vam pričam kako mi je kurac bio dignut i sputan u tesnim pantalonama. Razmišljao sam o ovom neverovatnom i potpuno neočekivanom događaju, a onda je sticaj okolnosti postao još neverovatniji.

Stigli smo na nekih dvadesetak kilometara od našeg mesta, kada auto skrenu s glavnog puta i uputi se ka jednom selu. Čuo sam šuraka kako govori kumu o placu koji je nedavno kupio i na kojem hoće da izgradi neke magacine za robu kojom je trgovao. Hteo je kumu da pokaže plac i zato je skrenuo s puta, Da ne bi i mene pozvao da vidim plac, pravio sam se da spavam. Sonja takođe. Ostavio je farove upaljene da im osvetli put, i on i kum izađoše napolje. Tog trenutka Sonja mi se primače i reče mi:

– Daj mi ga brzo!

– Molim, rekoh, a ona ponovi: molim te, daj mi ga, samo brzo.

– Kako, rekoh, pa videće nas!

– Neće, videćeš ih ti kada se budu vraćali.

U momentu, kurac mi se digao, izvadih ga, Sonja ga uze u ruku, prodrka malo, opkorači me i natače se na njega. Majko mila, pa ja jebem ženu o kojoj sanjam toliko godina. Stiskao sam obema rukama njeno prekrasno i čvrsto dupe, šarao rukama i po njenim leđima dok se ona dizala i spuštala na kurcu. Oh, kako je slatko bilo to kratko jebanje. Osetio sam njen vreli dah na vratu. Usne nam se spojiše i jezici isprepletoše u strastvenom poljupcu. Nije mi puno trebalo i rekoh joj da sam blizu.

-Slobodno u mene, reče ona dahćući!

Svršio sam u njenu vrelu pičku i izlio u nju nekoliko snažnih špriceva sperme. Ostali smo tako spojeni još koji trenutak, kurac mi nije splasnuo ali Sonja siđe sa njega, obrisa se maramicom, pa onda brzo obrisa i mene. Spakovao sam ga nazad u pantalone i ona tad reče:

-Nisam mogla da te ostavim tako uzbuđenog, znam već dugo koliko me želiš! I samo te molim da na ovom i ostane.

Ispoštovao sam njenu želju, zbog toga mi je zahvalna sve ove godine, i naš odnos je i dan danas odličan. Ponekad, u trenucima kad smo sami, podsetim je na naš zajednički doživljaj, a ona se na to samo stidljivo nasmeši i kaže:

-Ma pusti to, molim te!

Pretplati se
Obavesti o
guest

1 Comment
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Cane

Jebem i ja svoju preslatka je Dijana

1
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x